Büyüksehir
asb

SİBEL GEZEN SAHAYA İNDİ

SİYASET 30.11.2023 - 13:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2649+ kez okundu.
 

SİBEL GEZEN SAHAYA İNDİ

Muratpaşa Belediye Başkan A. Adayı iş insanı Sibel Gezen, başkanlık çalışmalarına mahalle muhtarlarını ziyaretle başladı.

Muratpaşa İlçesindeki Üçgen Mahallesi’nin kadın muhtarı Aynur Baycın ile Cumhuriyet Mahallesinin kadın muhtarı Gülay Eser ile ziyaret eden Sibel Gezen, “Muhtarlarımızla uyum içinde göz bebeğimiz Muratpaşa’da kaliteli bir yaşam için birlikte çalışacağız. Gezen, “Muhtarlarımızdan varsa mahallelerindeki sorunları tek tek not alarak, göreve geldiğimizde ivedilikle çözüm için çalışmalarımızı başlatacağız. Bazı şeyler sadece mahallenin değil, bulunduğu ilçenin ve hatta kentin sorunu olarak hep birlikte yaşıyoruz. Çözümlerimiz geçici olmayacak, kalıcı işlere imza atacağız” dedi.
Muratpaşa Belediye Başkan A. Adayı iş insanı Sibel Gezen, başkanlık çalışmalarına mahalle muhtarlarını ziyaretle başladı.

Muratpaşa İlçesindeki Üçgen Mahallesi’nin kadın muhtarı Aynur Baycın ile Cumhuriyet Mahallesinin kadın muhtarı Gülay Eser ile ziyaret eden Sibel Gezen, “Muhtarlarımızla uyum içinde göz bebeğimiz Muratpaşa’da kaliteli bir yaşam için birlikte çalışacağız.

Gezen, “Muhtarlarımızdan varsa mahallelerindeki sorunları tek tek not alarak, göreve geldiğimizde ivedilikle çözüm için çalışmalarımızı başlatacağız. Bazı şeyler sadece mahallenin değil, bulunduğu ilçenin ve hatta kentin sorunu olarak hep birlikte yaşıyoruz. Çözümlerimiz geçici olmayacak, kalıcı işlere imza atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.