Büyüksehir
asb

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN İSMİ GEÇİYORDU. BAKIN KİMİ ZİYARET ETTİ

SİYASET 17.12.2023 - 13:31, Güncelleme: 17.12.2023 - 14:19 3140+ kez okundu.
 

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN İSMİ GEÇİYORDU. BAKIN KİMİ ZİYARET ETTİ

2024 yerel seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkanlığı için ismi geçiyordu. Bakın kimi ziyaret etti!

2024 yerel seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkanlığı için ismi geçiyordu. Bakın kimi ziyaret etti!   İşte o fotoğraf İsmi Korkuteli Belediye Başkanlığı için geçen Sadık Önal; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti   Haber: Şükrü AĞIRMAN Bahçeli’yi ziyaret Korkuteli Belediyesi önceki Başkan Yardımcısı Sadık Önal; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Belediyecilik kökenli Önal’ın ismi; yaptığı hizmetler ve Korkuteli eşrafından köklü bir aile mensubu olmasının da etkisiyle 2024 yerel seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı için ön plana çıkıyor. Vatandaş desteği büyük Cumhur İttifakının adayı olarak ön planda yer alan Sadık Önal için bazı ilçe sakinleri, “Kendisi Korkuteli’yi yönetebilecek bilgi ve birikime sahip bir isimdir. Hangi partiden aday gösterilirse gösterilsin başkan seçilir” yorumunda bulundu. 15 yıllık belediyecilik tecrübesi, vatandaş ile iç içe ve samimi bir tutumla çözüm odaklı hizmet üretmesi; Korkuteli eski Başkan Yardımcısı Sadık Önal’ın hanesine artı bir puan kazandırıyor. Hızlı ve çözüm odaklı bir isim Sorunu olan her vatandaşın kapısını çaldığı Önal; hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımları sebebiyle halkın gönlünde taht kurdu. Siyasi kulislerde de Sadık Önal’a aday olması noktasında baskı olduğu hemen herkes tarafından biliniyor. Sadık Önal’ın da Cumhur İttifakına sıcak baktığı, ilçesi için böyle bir görev tevdi edildiği takdirde sorumluluk alabileceği ve görevden geri durmayacağı belirtiliyor. Öte yandan yerel seçimlere doğru Antalya’nın Korkuteli ilçesinde anket çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre anket firmaları mevcut başkan Ömer Niyazi İşlek ile daha önce belediye başkan yardımcısı olan Sadık Önal isimlerini halka soruyor.
2024 yerel seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkanlığı için ismi geçiyordu. Bakın kimi ziyaret etti!

2024 yerel seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkanlığı için ismi geçiyordu. Bakın kimi ziyaret etti!

 

İşte o fotoğraf

İsmi Korkuteli Belediye Başkanlığı için geçen Sadık Önal; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

 

Haber: Şükrü AĞIRMAN

Bahçeli’yi ziyaret

Korkuteli Belediyesi önceki Başkan Yardımcısı Sadık Önal; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Belediyecilik kökenli Önal’ın ismi; yaptığı hizmetler ve Korkuteli eşrafından köklü bir aile mensubu olmasının da etkisiyle 2024 yerel seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkan Adaylığı için ön plana çıkıyor.

Vatandaş desteği büyük

Cumhur İttifakının adayı olarak ön planda yer alan Sadık Önal için bazı ilçe sakinleri, “Kendisi Korkuteli’yi yönetebilecek bilgi ve birikime sahip bir isimdir. Hangi partiden aday gösterilirse gösterilsin başkan seçilir” yorumunda bulundu. 15 yıllık belediyecilik tecrübesi, vatandaş ile iç içe ve samimi bir tutumla çözüm odaklı hizmet üretmesi; Korkuteli eski Başkan Yardımcısı Sadık Önal’ın hanesine artı bir puan kazandırıyor.

Hızlı ve çözüm odaklı bir isim

Sorunu olan her vatandaşın kapısını çaldığı Önal; hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımları sebebiyle halkın gönlünde taht kurdu. Siyasi kulislerde de Sadık Önal’a aday olması noktasında baskı olduğu hemen herkes tarafından biliniyor. Sadık Önal’ın da Cumhur İttifakına sıcak baktığı, ilçesi için böyle bir görev tevdi edildiği takdirde sorumluluk alabileceği ve görevden geri durmayacağı belirtiliyor. Öte yandan yerel seçimlere doğru Antalya’nın Korkuteli ilçesinde anket çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre anket firmaları mevcut başkan Ömer Niyazi İşlek ile daha önce belediye başkan yardımcısı olan Sadık Önal isimlerini halka soruyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.