Büyüksehir
asb

TAVLI "İFTİRA VE DEDİKODULARA YER YOK"

SİYASET 31.01.2024 - 01:19, Güncelleme: 31.01.2024 - 01:19 1447+ kez okundu.
 

TAVLI "İFTİRA VE DEDİKODULARA YER YOK"

"Mehmet Şarani Tavlı: ."Dedikodulara Aldırmadan, Cumhur İttifakı Birlik ve Beraberliğiyle Dimdik Ayakta!"

  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, 31 Mart yerel seçimi öncesi AK Parti’nin oylarının başka partinin adayına gideceği yönündeki iddiaları sert bir dille yalanladı. Piyasada üretilen dedikodulara karşı AK Parti ailesinin 2019’da seçimde olduğu gibi 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde de Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in dimdik yanında olduklarını söyleyen Tavlı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Biz AK Parti ailesi olarak, 62 ile 65 bin arasında seçmeni olan Alanya’nın en büyük partisiyiz. Hiç kimsenin en ufak şüphesi ve tereddütü olmasın. AK Parti teşkilatları, ana kademesi, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanlarıyla önümüzdeki seçimlere odaklandık. Alanya’da Cumhur İttifakı’nın adayı Adem Murat Yücel’i kazandırmak ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Hakan Tütüncü başkanımızı seçmek için tüm enerjimizi ve vaktimizi bunun için harcayacağız. Sakın ola ki, piyasada dedikoduya, fitne ve fesata yer vermeyelim. AK Parti teşkilatlarına güvenelim. Sizden desteklerinizi ve sandıklara sahip çıkmanızı istiyoruz. Hep beraber Allah’ın izni ile 31 Mart’ta Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta Adem Murat Yücel’i yeniden seçip, Antalya’da da Hakan Tütüncü başkanımızı seçeceğiz. Seçimden sonra Alanya’mıza sayısız eser ve hizmetleri kazandırmak için heyecanla bekliyoruz.” Haber: Alanya ekspres
"Mehmet Şarani Tavlı: ."Dedikodulara Aldırmadan, Cumhur İttifakı Birlik ve Beraberliğiyle Dimdik Ayakta!"
 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı31 Mart yerel seçimi öncesi AK Parti’nin oylarının başka partinin adayına gideceği yönündeki iddiaları sert bir dille yalanladı. Piyasada üretilen dedikodulara karşı AK Parti ailesinin 2019’da seçimde olduğu gibi 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak seçimlerde de Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in dimdik yanında olduklarını söyleyen Tavlı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Biz AK Parti ailesi olarak, 62 ile 65 bin arasında seçmeni olan Alanya’nın en büyük partisiyiz. Hiç kimsenin en ufak şüphesi ve tereddütü olmasın. AK Parti teşkilatları, ana kademesi, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle başkanlarıyla önümüzdeki seçimlere odaklandık. Alanya’da Cumhur İttifakı’nın adayı Adem Murat Yücel’i kazandırmak ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Hakan Tütüncü başkanımızı seçmek için tüm enerjimizi ve vaktimizi bunun için harcayacağız. Sakın ola ki, piyasada dedikoduya, fitne ve fesata yer vermeyelim. AK Parti teşkilatlarına güvenelim. Sizden desteklerinizi ve sandıklara sahip çıkmanızı istiyoruz. Hep beraber Allah’ın izni ile 31 Mart’ta Cumhur İttifakı olarak 31 Mart’ta Adem Murat Yücel’i yeniden seçip, Antalya’da da Hakan Tütüncü başkanımızı seçeceğiz. Seçimden sonra Alanya’mıza sayısız eser ve hizmetleri kazandırmak için heyecanla bekliyoruz.”

Haber: Alanya ekspres

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.