KEPEZ'DE HİZMET SEFERBERLİĞİ

BELEDİYELER 18.09.2024 - 21:17, Güncelleme: 18.09.2024 - 21:17 243 kez okundu.
 

KEPEZ'DE HİZMET SEFERBERLİĞİ

Kepez Belediyesi, Ahatlı Mahallesi Adnan Selekler Caddesi üzerinde yer alan Şehit Bakım Onb.Hüseyin Gökhan Eriç Parkı’nı, baştan aşağı yenileyerek, konforlu bir şekilde vatandaşların hizmetine sundu.

Kepez Belediyesi, ilçedeki 68 mahallede hizmet atağını sürdürüyor. Başkan Mesut Kocagöz’ün değişim ve dönüşüm hamlesiyle başlattığı hizmet çalışmaları Ahatlı Mahallesi’ne de yansıdı. Belediye ekipleri, Adnan Selekler Caddesi üzerinde yer alan Şehit Bakım Onb. Hüseyin Gökhan Eriç Parkı’nı, baştan aşağı yeniledi. 2432 metre kare park alanında, çocuk oyun grubu ve fitness aletlerinin bakım ve onarımı yapılırken, kırılan ve eksilen masa ile pergolelerin tahtaları yenilendi. Ayrıca, parkın her köşesi elden geçirilerek oyun grubu, fitness aletleri ve oturma alanları özenle boyandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de park çevresindeki kaldırım ve yollarda onarım çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdi. Yıpranan belediye logoları yeniden boyandı, parkın hava koşullarından zarar gören tabelası da yenilendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ise yenilenen park ve mahalle çevresindeki yolları özenle temizleyerek halkın kullanımına hazır hale getirdi. Ayrıca, peyzaj çalışmalarıyla parkın yeşil alanları canlandırıldı. 68 MAHALLEDE HİZMET ÇALIŞMASI Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Ahatlı Mahallesi’ndeki hizmet çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kocagöz, Mahalle Muhtarı Şerife Koç ile birlikte yapılan işleri değerlendirdi ve belediye ekiplerine kolaylıklar diledi. Kepez’in 68 mahallesinde hizmet çalışmalarının sürdürüleceğini belirten Başkan Kocagöz, “Söz verdiğimiz gibi her mahallemiz hak ettiği hizmeti alıyor. Bugün yine Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte sahadayız. Buradaki parkı tertemiz hale getirip mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız. Parklarımızı vatandaşlarımız için yapıyoruz ve bu park alanlarımızın da daha hassasiyetle kullanılmasını bekliyoruz” dedi. Ahatlı Mahalle Muhtarı Şerife Koç, parkta gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar için Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
Kepez Belediyesi, Ahatlı Mahallesi Adnan Selekler Caddesi üzerinde yer alan Şehit Bakım Onb.Hüseyin Gökhan Eriç Parkı’nı, baştan aşağı yenileyerek, konforlu bir şekilde vatandaşların hizmetine sundu.
Kepez Belediyesi, ilçedeki 68 mahallede hizmet atağını sürdürüyor. Başkan Mesut Kocagöz’ün değişim ve dönüşüm hamlesiyle başlattığı hizmet çalışmaları Ahatlı Mahallesi’ne de yansıdı. Belediye ekipleri, Adnan Selekler Caddesi üzerinde yer alan Şehit Bakım Onb. Hüseyin Gökhan Eriç Parkı’nı, baştan aşağı yeniledi.
2432 metre kare park alanında, çocuk oyun grubu ve fitness aletlerinin bakım ve onarımı yapılırken, kırılan ve eksilen masa ile pergolelerin tahtaları yenilendi. Ayrıca, parkın her köşesi elden geçirilerek oyun grubu, fitness aletleri ve oturma alanları özenle boyandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de park çevresindeki kaldırım ve yollarda onarım çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdi.
Yıpranan belediye logoları yeniden boyandı, parkın hava koşullarından zarar gören tabelası da yenilendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ise yenilenen park ve mahalle çevresindeki yolları özenle temizleyerek halkın kullanımına hazır hale getirdi. Ayrıca, peyzaj çalışmalarıyla parkın yeşil alanları canlandırıldı.
68 MAHALLEDE HİZMET ÇALIŞMASI
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Ahatlı Mahallesi’ndeki hizmet çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Kocagöz, Mahalle Muhtarı Şerife Koç ile birlikte yapılan işleri değerlendirdi ve belediye ekiplerine kolaylıklar diledi. Kepez’in 68 mahallesinde hizmet çalışmalarının sürdürüleceğini belirten Başkan Kocagöz,
“Söz verdiğimiz gibi her mahallemiz hak ettiği hizmeti alıyor. Bugün yine Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte sahadayız. Buradaki parkı tertemiz hale getirip mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız. Parklarımızı vatandaşlarımız için yapıyoruz ve bu park alanlarımızın da daha hassasiyetle kullanılmasını bekliyoruz” dedi.
Ahatlı Mahalle Muhtarı Şerife Koç, parkta gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar için Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.