Polis KADES İle İlgili Bilgilendirme Çalışması Yaptı

YAŞAM 28.02.2020 - 20:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1922+ kez okundu.
 

Polis KADES İle İlgili Bilgilendirme Çalışması Yaptı

Suç ve Suçluyla Mücadele de izlenecek yöntemlerde toplumun ihtiyaç ve talepleri önemlidir. Bu kapsamda Polisiye hizmetlerin, genel güvenlik hizmetlerinin ve suçla mücadelenin sadece polis hizmetleri eksenli değil, çok yönlü ve bütüncül bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir.

04 Mart 2018 tarihinde kadın vatandaşlarımızın kullanımına açılan "Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES)" kapsamında, akıllı telefon kullanıcısı kadınların, Google Play Store veya Appla Store sanal mağazalarından indirebilecekleri KADES uygulamasına T.C. Kimlik Numarasını girerek ve sonrasında gelen onay koduyla aktif hale getirebileceği şiddet mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 112 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşmalarını sağlayan ve sonrasında olay yerine en yakın ekip/devriyenin sevk edildiği uygulamanın tanıtımını yapmak, görünürlüğünü artırmak ve uygulamayı daha fazla kadın vatandaşımızın telefonuna yüklemesini sağlamak amacıyla; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, KADES uygulamasının genel tanıtımı, kurulum işlem sırası ve kullanımını anlatır el broşürleri dağıtılmak sureti ile bilgilendirme çalışmaları kapsamında; 26 Şubat günü Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Matinesi programında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından yapılan çalışmada (650) kadına bilgilendirme yapılmış, ve broşür dağıtılmıştır.
Suç ve Suçluyla Mücadele de izlenecek yöntemlerde toplumun ihtiyaç ve talepleri önemlidir. Bu kapsamda Polisiye hizmetlerin, genel güvenlik hizmetlerinin ve suçla mücadelenin sadece polis hizmetleri eksenli değil, çok yönlü ve bütüncül bir şekilde yürütülmesi gerekmektedir.

04 Mart 2018 tarihinde kadın vatandaşlarımızın kullanımına açılan "Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES)" kapsamında, akıllı telefon kullanıcısı kadınların, Google Play Store veya Appla Store sanal mağazalarından indirebilecekleri KADES uygulamasına T.C. Kimlik Numarasını girerek ve sonrasında gelen onay koduyla aktif hale getirebileceği şiddet mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 112 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşmalarını sağlayan ve sonrasında olay yerine en yakın ekip/devriyenin sevk edildiği uygulamanın tanıtımını yapmak, görünürlüğünü artırmak ve uygulamayı daha fazla kadın vatandaşımızın telefonuna yüklemesini sağlamak amacıyla; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, KADES uygulamasının genel tanıtımı, kurulum işlem sırası ve kullanımını anlatır el broşürleri dağıtılmak sureti ile bilgilendirme çalışmaları kapsamında;


26 Şubat günü Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Kadınlar Matinesi programında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz görevlileri tarafından yapılan çalışmada (650) kadına bilgilendirme yapılmış, ve broşür dağıtılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.