Büyüksehir
asb

AKSU'DA VATANDAŞIN ÇÖP İSYANI

YAŞAM 31.07.2022 - 15:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2920+ kez okundu.
 

AKSU'DA VATANDAŞIN ÇÖP İSYANI

Aksu belediyesi sokaklarda toplanan çöp yığınlarına duyarsız kalıyor. Vatandaşlar ise, sinek ve koku'dan şikayetçi...

Aksu'da isyanlar çöplerin alınmaması Aksu'nun en çok izlenen ve takip edilen dijital ekranı Aksu Haber Tv'nin Waatsap ihbar hattına gelen fotoğraflar Aksu'nun Mandırlar Mahallesi Özgür Atasever sokaktan. Bölgede yaşayan vatandaşlar çöplerinin uzun zamandır alınmadığını dile getirdiler. Aksu Belediyesi yetkilileri görev başına. Haber: Mehmet Çelik
Aksu belediyesi sokaklarda toplanan çöp yığınlarına duyarsız kalıyor. Vatandaşlar ise, sinek ve koku'dan şikayetçi...
Aksu'da isyanlar çöplerin alınmaması
Aksu'nun en çok izlenen ve takip edilen dijital ekranı Aksu Haber Tv'nin Waatsap ihbar hattına gelen fotoğraflar Aksu'nun Mandırlar Mahallesi Özgür Atasever sokaktan. Bölgede yaşayan vatandaşlar çöplerinin uzun zamandır alınmadığını dile getirdiler. Aksu Belediyesi yetkilileri görev başına.
Haber: Mehmet Çelik
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.