"KASIM SONU YIKACAKTI, UNUTTU...!

TURİZM 08.12.2021 - 20:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1152+ kez okundu.
 

"KASIM SONU YIKACAKTI, UNUTTU...!

Alanya’nın Uğrak Mahallesi'nde İmar Kanunu'na aykırı olarak yapılan bungalov oteline yıkım kararını uygulamayan başkan A. Murat Yücel’e tepkiler artıyor.

CHP ve İYİ Partili Meclis Üyelerinin vermiş olduğu soru önergesi ile ortaya çıkan kaçak turizm tesisi ile ilgili başkan Yü'cel'in ağırdan alması tepkilere neden oluyor... "KASIM SONU YIKACAĞIZ" DEMİŞTİ...!  Geçtiğimiz ay Alanya belediye Meclisinde gündeme getirilen, Uğrak Mahallesi, 201 ada, 1 parsel içerisinde yer alan Clup Porto Amore Otel’i  için, yıkım kararının başkan A. Murat Yücel’e hatırlatılması üzerine, Başkan Yücel tarafından Kasım ayı sonunda yıkım işleminin gerçekleştirileceği ifade edilmişti. Üzerinden bir ay geçmesine rağmen her hangi bir gelişmenin olmamdığı Aralık ayı Meclisi’nde tekrar başkan A. Murat Yücel’e hatırlatılması üzerine, başkan Yücel’in sinirli hareketleri ise manidar karşılandı. TOPÇU, YÜCEL’İN İŞ ORTAĞI MI ? Uğrak Mahallesi, 201 ada, 1 parsel içerisinde yer alan Clup Porto Amore Otel’in sahibi Murat Topçu’nun belediye başkanı A. Murat Yücel’in iş ortağı olduğu iddia edilirken, başkan Yücel’in yıkım kararını sürüncemeye bırakması da bu yüzden kaynaklandığı konuşuluyor. Topçu'nun Uğrak Mahallesi'nde Kıyı Kenar Çizgisi'nin ilk 50 metrelik alanında kalan arazisine İmar Kanunu'na aykırı olmasına rağmen bungalov otel inşa etmesine göz yummakla suçlanan başkan Yücel'in söz konusu bölgeden gelen tüm şikayetleri sümen altı ettiği, yıkım kararını uygulamadığı iddia ediliyor.
Alanya’nın Uğrak Mahallesi'nde İmar Kanunu'na aykırı olarak yapılan bungalov oteline yıkım kararını uygulamayan başkan A. Murat Yücel’e tepkiler artıyor.

CHP ve İYİ Partili Meclis Üyelerinin vermiş olduğu soru önergesi ile ortaya çıkan kaçak turizm tesisi ile ilgili başkan Yü'cel'in ağırdan alması tepkilere neden oluyor...

"KASIM SONU YIKACAĞIZ" DEMİŞTİ...! 

Geçtiğimiz ay Alanya belediye Meclisinde gündeme getirilen, Uğrak Mahallesi, 201 ada, 1 parsel içerisinde yer alan Clup Porto Amore Otel’i  için, yıkım kararının başkan A. Murat Yücel’e hatırlatılması üzerine, Başkan Yücel tarafından Kasım ayı sonunda yıkım işleminin gerçekleştirileceği ifade edilmişti. Üzerinden bir ay geçmesine rağmen her hangi bir gelişmenin olmamdığı Aralık ayı Meclisi’nde tekrar başkan A. Murat Yücel’e hatırlatılması üzerine, başkan Yücel’in sinirli hareketleri ise manidar karşılandı.

TOPÇU, YÜCEL’İN İŞ ORTAĞI MI ?

Uğrak Mahallesi, 201 ada, 1 parsel içerisinde yer alan Clup Porto Amore Otel’in sahibi Murat Topçu’nun belediye başkanı A. Murat Yücel’in iş ortağı olduğu iddia edilirken, başkan Yücel’in yıkım kararını sürüncemeye bırakması da bu yüzden kaynaklandığı konuşuluyor. Topçu'nun Uğrak Mahallesi'nde Kıyı Kenar Çizgisi'nin ilk 50 metrelik alanında kalan arazisine İmar Kanunu'na aykırı olmasına rağmen bungalov otel inşa etmesine göz yummakla suçlanan başkan Yücel'in söz konusu bölgeden gelen tüm şikayetleri sümen altı ettiği, yıkım kararını uygulamadığı iddia ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.