KEMER FK TARAFTARINI ÜZDÜ 2-0

SPOR 11.02.2024 - 23:58, Güncelleme: 11.02.2024 - 23:58 1280+ kez okundu.
 

KEMER FK TARAFTARINI ÜZDÜ 2-0

Antalya Batı Bölgesi 1. Amatör Küme 2. Grupta mücadele eden Kemer 2020 FK Spor Finike Belediye Sporun konuğu oldu.

  Oturacak yer olmadığı Türbinlerin her iki takımında taraftarları maç öncesi yaptıkları destek futbolcuları umut verirken Kemer FK mutlak galibiyet için çıktığı maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Maçı Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi şeref türbininden izledi. Bu sonuçla 2. Grubun şampiyonu Finike Belediye Spor olurken, Kemer FK ise Play-Of grubuna kalarak şampiyonluk mücadelesi verecek. Maçı Antalya Bölgesi Klasman hakemlerinden Hakan Yurduseven, Cem Mustafa Akpınar ve Salim Taylan Fikret hakem üçlüsü yönetti maçın gözlemcisi ise Ufuk Çalış saha komiseri Oğuzhan Dalmaz görev yaptı. Dakika 3, gelişen bir Finike atağında kaleci ile defans arasına giren Hasan düzgün ve plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0 ilk 45 dakika Finike Belediye Sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Dakika 53. Kazanılan bir serbest vuruşta Ceza sahası içinde topla buluşan ve iyi yükselen Sercan Çeliker kafası önce iç direğe sonra yere çarptı, defans topu dışarı çeldi. Dakika 61. de Atilla Korkmaz takımının ikinci golünü atarak türbinleri coşturdu. Bu dakikadan sonra Kemer FK bir çok pozisyonu kaçırırken Kaleci Atayigit golcülere izin vermedi yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyette büyük pay sahibi oldu. Maçın 90 dakikası Finike Belediye sporun 2-0 üstünlüğü tamamlandı ve Batı gurubunun Şampiyonu oldu.
Antalya Batı Bölgesi 1. Amatör Küme 2. Grupta mücadele eden Kemer 2020 FK Spor Finike Belediye Sporun konuğu oldu.
 
Oturacak yer olmadığı Türbinlerin her iki takımında taraftarları maç öncesi yaptıkları destek futbolcuları umut verirken Kemer FK mutlak galibiyet için çıktığı maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Maçı Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi şeref türbininden izledi.
Bu sonuçla 2. Grubun şampiyonu Finike Belediye Spor olurken, Kemer FK ise Play-Of grubuna kalarak şampiyonluk mücadelesi verecek.
Maçı Antalya Bölgesi Klasman hakemlerinden Hakan Yurduseven, Cem Mustafa Akpınar ve Salim Taylan Fikret hakem üçlüsü yönetti maçın gözlemcisi ise Ufuk Çalış saha komiseri Oğuzhan Dalmaz görev yaptı.
Dakika 3, gelişen bir Finike atağında kaleci ile defans arasına giren Hasan düzgün ve plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0 ilk 45 dakika Finike Belediye Sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Dakika 53. Kazanılan bir serbest vuruşta Ceza sahası içinde topla buluşan ve iyi yükselen Sercan Çeliker kafası önce iç direğe sonra yere çarptı, defans topu dışarı çeldi.
Dakika 61. de Atilla Korkmaz takımının ikinci golünü atarak türbinleri coşturdu. Bu dakikadan sonra Kemer FK bir çok pozisyonu kaçırırken Kaleci Atayigit golcülere izin vermedi yaptığı kurtarışlarla takımının galibiyette büyük pay sahibi oldu.
Maçın 90 dakikası Finike Belediye sporun 2-0 üstünlüğü tamamlandı ve Batı gurubunun Şampiyonu oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.