Minikler Kemer CUP Kupası’nda Buluştu

SPOR 25.01.2022 - 21:25, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3159+ kez okundu.
 

Minikler Kemer CUP Kupası’nda Buluştu

Türkiye genelinde birçok takımın altyapısı ve futbol akademi takımları Kemer CUP Kupası'nda bir araya geldi. Kemer Kiriş Mahallesindeki Viking Spor Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya futbol okullarında eğitim gören minikler katıldı.

Yaklaşık 3 gündür devam eden ve 13 takın katıldığı Kemer CUP bu gün oynan final maçları ile sona ererken şampiyon olan takımlar kupalarını ve madalyalarını alırken veliler de bu güzel organizasyona eşlik ederek çocuklarına destek oldular. Okulların tatil olması ile birlikte turizmde kış sezonunda da açık olan ve futbol sahaları ile Kemer turizmine katkı sağlayan Viking Star Otel Spor tesisleri adeta bayram yeri gibiydi. Futbolcu minikler kadar velileri de oldukça heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı. Turnuvada 3. Olan Manavgat Spor Akademi futbol takımı kaleci Antrenörü Ömer Faruk, gayet iyi bir turnuva oldu ve maçlar çekişmeli geçti. Bu turnuvaya düzenleyen biz velileri bir araya getiren ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu turnuvada 3. Olduk ama biz gönüllerin şampiyonuyuz. Dedi Turnuvada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Konya Sporun ve Milli Futbolcu Ahmet Çalık'ta unutulmayarak kupasını alan çocuklar Ahmet Çalık Posteri önünde hatıra fotoğraf çektirdi.
Türkiye genelinde birçok takımın altyapısı ve futbol akademi takımları Kemer CUP Kupası'nda bir araya geldi. Kemer Kiriş Mahallesindeki Viking Spor Tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya futbol okullarında eğitim gören minikler katıldı.
Yaklaşık 3 gündür devam eden ve 13 takın katıldığı Kemer CUP bu gün oynan final maçları ile sona ererken şampiyon olan takımlar kupalarını ve madalyalarını alırken veliler de bu güzel organizasyona eşlik ederek çocuklarına destek oldular.
Okulların tatil olması ile birlikte turizmde kış sezonunda da açık olan ve futbol sahaları ile Kemer turizmine katkı sağlayan Viking Star Otel Spor tesisleri adeta bayram yeri gibiydi.
Futbolcu minikler kadar velileri de oldukça heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.
Turnuvada 3. Olan Manavgat Spor Akademi futbol takımı kaleci Antrenörü Ömer Faruk, gayet iyi bir turnuva oldu ve maçlar çekişmeli geçti. Bu turnuvaya düzenleyen biz velileri bir araya getiren ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu turnuvada 3. Olduk ama biz gönüllerin şampiyonuyuz. Dedi
Turnuvada geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Konya Sporun ve Milli Futbolcu Ahmet Çalık'ta unutulmayarak kupasını alan çocuklar Ahmet Çalık Posteri önünde hatıra fotoğraf çektirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.