PANDA'S PARADISE 2. YIlI!

TURİZM 25.06.2023 - 22:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2540+ kez okundu.
 

PANDA'S PARADISE 2. YIlI!

Beycik Mahallesindeki Panda's Paradise Restaurant'ın açılışı bu yıl da görkemli olması bekleniyor!

Kendisi de müzisyen olan ve son yıllarda müzisyenlerle birçok ünlü dijital platforma yazılım üreten yazılım şirketi EVEARA'yı 10 yıldır oturdukları, eski bir dağ köyü olan Beycik'ten yöneten Levent Karahan, restoran ve eğlence merkezi Panda's Paradise'nin açılış partisi öncesinde projenin kısa öyküsünü anlattı.   Kendi ihtiyaçlarından doğan işletmeyi bir süre sonra dostları ve konuklarıyla paylaşmaya karar verdiklerini belirten Karahan, İtalyan mutfağından Pizza, makarna ve Thai yemeklerinin de bulunmağa menülerinden örnekleri davetlilere sunduklarını ifade etti. Karahan; Kemer-Beycik'in büyüleyici doğasında yer alan Panda's Paradise'ın büyük sezon açılışını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. El yapımı pizzalar, İtalyan ve Thai yemekleri, serpme kahvaltısı, tatlılar ve kahve çeşitleri ile haftalık çeşitli eğlence olanaklarıyla (Canlı Müzik, Film Gecesi gibi) Panda's Paradise, yemek tutkunları ve unutulmaz deneyimler arayanlar için vazgeçilmez bir mekan olmayı hedefliyor.   Panda's Paradise'ın büyük açılışı 2 Temmuz tarihinde, saat 20:00 ile 23:30 arasında gerçekleşecek ve heyecan dolu sürprizlerle dolu bir akşam vaat ediyor. Üstelik girişi ücretsiz. Misafirler taze pişmiş İtalyan pizzaların eşsiz lezzetleriyle karşılanacak. Pizzalarımız sevgiyle ve en kaliteli malzemelerle hazırlanıyor. Lezzetli yemeklerimizin yanı sıra, Panda's Paradise büyük açılış etkinliği boyunca ilgi çekici eğlence etkinlikleri sunmaktan gurur duyuyor. Almanyadan bizler için gelecek olan DJ SUGAR (eski adıyla MİLK & SUGAR) gece boyunca canlı ve enerjik ritimlerle sizleri eğlencenin doruklarına taşıyacak. Büyüleyici Oryantal şov, Ateş Dansı ve canlı müzikte gece boyunca sizlere büyülü bir atmosfer oluşturacak. Panda's Paradise, büyük açılışlarında misafirleri, lezzetlerin ve eğlencenin mükemmel bir birleşimini deneyimlemeye davet ediyor. 2 Temmuz'da bize katılın hep birlikte eğlencenin tadını çıkaralım! Dedi AÇILIŞ 2 TEMMUZ 2023
Beycik Mahallesindeki Panda's Paradise Restaurant'ın açılışı bu yıl da görkemli olması bekleniyor!
Kendisi de müzisyen olan ve son yıllarda müzisyenlerle birçok ünlü dijital platforma yazılım üreten yazılım şirketi EVEARA'yı 10 yıldır oturdukları, eski bir dağ köyü olan Beycik'ten yöneten Levent Karahan, restoran ve eğlence merkezi Panda's Paradise'nin açılış partisi öncesinde projenin kısa öyküsünü anlattı.
 
Kendi ihtiyaçlarından doğan işletmeyi bir süre sonra dostları ve konuklarıyla paylaşmaya karar verdiklerini belirten Karahan, İtalyan mutfağından Pizza, makarna ve Thai yemeklerinin de bulunmağa menülerinden örnekleri davetlilere sunduklarını ifade etti. Karahan; Kemer-Beycik'in büyüleyici doğasında yer alan Panda's Paradise'ın büyük sezon açılışını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. El yapımı pizzalar, İtalyan ve Thai yemekleri, serpme kahvaltısı, tatlılar ve kahve çeşitleri ile haftalık çeşitli eğlence olanaklarıyla (Canlı Müzik, Film Gecesi gibi) Panda's Paradise, yemek tutkunları ve unutulmaz deneyimler arayanlar için vazgeçilmez bir mekan olmayı hedefliyor.
 
Panda's Paradise'ın büyük açılışı 2 Temmuz tarihinde, saat 20:00 ile 23:30 arasında gerçekleşecek ve heyecan dolu sürprizlerle dolu bir akşam vaat ediyor. Üstelik girişi ücretsiz. Misafirler taze pişmiş İtalyan pizzaların eşsiz lezzetleriyle karşılanacak. Pizzalarımız sevgiyle ve en kaliteli malzemelerle hazırlanıyor. Lezzetli yemeklerimizin yanı sıra, Panda's Paradise büyük açılış etkinliği boyunca ilgi çekici eğlence etkinlikleri sunmaktan gurur duyuyor. Almanyadan bizler için gelecek olan DJ SUGAR (eski adıyla MİLK & SUGAR) gece boyunca canlı ve enerjik ritimlerle sizleri eğlencenin doruklarına taşıyacak. Büyüleyici Oryantal şov, Ateş Dansı ve canlı müzikte gece boyunca sizlere büyülü bir atmosfer oluşturacak. Panda's Paradise, büyük açılışlarında misafirleri, lezzetlerin ve eğlencenin mükemmel bir birleşimini deneyimlemeye davet ediyor. 2 Temmuz'da bize katılın hep birlikte eğlencenin tadını çıkaralım! Dedi
AÇILIŞ 2 TEMMUZ 2023
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.