REKLAMCILAR VE MATBACILAR ODASI İSTANBUL PROMOSYON FUARINA KATILDI

TEKNOLOJİ 03.10.2023 - 16:39, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1748+ kez okundu.
 

REKLAMCILAR VE MATBACILAR ODASI İSTANBUL PROMOSYON FUARINA KATILDI

Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası 27 – 30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen, Sektörün önemli fuarlarından olan PROMOSYON SHOW 35.Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı’na katıldı.

Oda Üyeleri, fuar süresince reklam ve matbaa sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ticaretlerini ve bilgilerini geliştirme fırsatı bulan üyeler, fuara özel indirimler sayesinde promosyon ürün alımında bulundular. Oda Başkanı Özcan Sucu, fuar hakkında Sektörün önemli fuarlarından olan promosyon show, her yıl İstanbul’da Promotürk Derneği tarafından düzenleniyor. Promosyon Fuarının Kurumsal Hediyelik ve Promosyon Ürünlerinin tek çatı altında altında bulabileceğiniz bir fuar olduğunu kaydetti. Ayrıca Promotürk Derneği işbirliği ile düzenlenen 200’ den fazla sektör temsilcisinin 5 binden fazla ziyaretçiyle buluştuğu ifade edildi. Oda Genel Sekreteri Sevil Kula, Promotürk Derneği Başkanı Mehmet Yücetürk’e Fuar işbirliği için teşekkür ederek fuar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Göreve geldiğinden beri hız kesmeden fuar ve etkinliklere devam eden Sucu, gerçekleştirilen bu etkinlikle oda üyelerinin beraber hareket edebilmelerinin yanısıra; üyelerinin dayanışmalarına, birlik olmalarına ve bunun yanında sektördeki eski jenarasyon ile yeni jenerasyonun tanışmasına vesile kılındı. 1. Gün Fuar ziyareti dışında, 2. Gün oda üyeleri bir günde olsa ticaret,ekonomi ve stresten uzak İstanbul’un eşsiz güzellikteki tarihi yerleri rehber eşliğinde ziyaret ederek manevi hazzı doruklarda yaşadılar, Ayrıca Oda üyelerine özel Boğaz Turunda eğlenceli ve güzel geçmesinin anılarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtiler. Eyüp Sultan Cami ve Piyer Loti Tepesi Panorama 1453 Fetih Müzesi Eminönü Yeni Camii Boğaz Turu Yerebatan Sarnıcı Ayasofya Cami Sultanahmet Meydanı ( Meydan, Dikili Taş, Örme Taş, Alman Çeşmesi)
Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası 27 – 30 Eylül tarihleri arasında düzenlenen, Sektörün önemli fuarlarından olan PROMOSYON SHOW 35.Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı’na katıldı.

Oda Üyeleri, fuar süresince reklam ve matbaa sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ticaretlerini ve bilgilerini geliştirme fırsatı bulan üyeler, fuara özel indirimler sayesinde promosyon ürün alımında bulundular.

Oda Başkanı Özcan Sucu, fuar hakkında Sektörün önemli fuarlarından olan promosyon show, her yıl İstanbul’da Promotürk Derneği tarafından düzenleniyor. Promosyon Fuarının Kurumsal Hediyelik ve Promosyon Ürünlerinin tek çatı altında altında bulabileceğiniz bir fuar olduğunu kaydetti. Ayrıca Promotürk Derneği işbirliği ile düzenlenen 200’ den fazla sektör temsilcisinin 5 binden fazla ziyaretçiyle buluştuğu ifade edildi. Oda Genel Sekreteri Sevil Kula, Promotürk Derneği Başkanı Mehmet Yücetürk’e Fuar işbirliği için teşekkür ederek fuar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Göreve geldiğinden beri hız kesmeden fuar ve etkinliklere devam eden Sucu, gerçekleştirilen bu etkinlikle oda üyelerinin beraber hareket edebilmelerinin yanısıra; üyelerinin dayanışmalarına, birlik olmalarına ve bunun yanında sektördeki eski jenarasyon ile yeni jenerasyonun tanışmasına vesile kılındı.
1. Gün Fuar ziyareti dışında, 2. Gün oda üyeleri bir günde olsa ticaret,ekonomi ve stresten uzak İstanbul’un eşsiz güzellikteki tarihi yerleri rehber eşliğinde ziyaret ederek manevi hazzı doruklarda yaşadılar, Ayrıca Oda üyelerine özel Boğaz Turunda eğlenceli ve güzel geçmesinin anılarına bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtiler.


Eyüp Sultan Cami ve Piyer Loti Tepesi

Panorama 1453 Fetih Müzesi

Eminönü Yeni Camii

Boğaz Turu

Yerebatan Sarnıcı

Ayasofya Cami

Sultanahmet Meydanı ( Meydan, Dikili Taş, Örme Taş, Alman Çeşmesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.