REYHAN "TAKSİCİ ESNAFININ ÇÖZÜMÜ YENİDEN REFAH İKTİDARINDA"

DÜNYA 17.02.2024 - 13:29, Güncelleme: 17.02.2024 - 13:47 2391+ kez okundu.
 

REYHAN "TAKSİCİ ESNAFININ ÇÖZÜMÜ YENİDEN REFAH İKTİDARINDA"

Yeniden Refah Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı İbrahim Ömer Reyhan; taksici esnafın sıkıntılarını bildiklerini ifade ederek çözüm yolunun da Yeniden Refah Partisi iktidarında olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı İbrahim Ömer Reyhan; taksici esnafına yapılan saldırıları kınadı. Yaptığı açıklamada ise, çözüm yolunun Yeniden Refah Partisi iktidarında olduğunu söyledi   Kepez Belediye Başkan Adayı İbrahim Ömer Reyhan yaptığı açıklamada, "Taksici esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz bunlar için çözümler üretiyoruz, gerek teşkilatımızın gerekse meclis üyesi adaylarımızın içinde taksi camiasından isimler var. Son dönemlerde yaşanan saldırı olaylarını kınamak bir sonra yaşanacak olayı önlemiyor. Kesin ve etkin çözümler gerekli AR-GE ekiplerimiz sahadan aldıkları veriler ile gerekli çalışmaları yapıyorlar. Allah'ın izni ile belediyeyi kazandığımız günün sabahı araç içi kamera ve kurşun geçirmez şoför kabini ücretsiz bir şekilde taksilerimize monte edilecek. Duraklarımızın üzerlerine güneş enerji paneli kurup elektirik tüketimini ücretsiz hale getireceğiz. Anlaşma sağladığımız akaryakıt istasyonlarından %12 iskontolu akaryakıt desteği yine taksi esnafımıza can suyu olacaktır. Kepez bölgesinde bulunan taksi durakları için belediyemizin içerisinde danışma birimi kuracağız sorunlarını bize aktaracaklar böylelikle UKOME ile aracı köprü olacak işlerin daha hızlı ilerlemesini sağlayacağız. Esnafımızın en büyük sorunu korsan taksi sorununu da yine biz ortadan kaldıracağız. Esnafımız rahat olsun vakit Refah vakti." dedi.    
Yeniden Refah Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı İbrahim Ömer Reyhan; taksici esnafın sıkıntılarını bildiklerini ifade ederek çözüm yolunun da Yeniden Refah Partisi iktidarında olduğunu söyledi.
Yeniden Refah Partisi Kepez Belediye Başkan Adayı İbrahim Ömer Reyhan; taksici esnafına yapılan saldırıları kınadı. Yaptığı açıklamada ise, çözüm yolunun Yeniden Refah Partisi iktidarında olduğunu söyledi
 
Kepez Belediye Başkan Adayı İbrahim Ömer Reyhan yaptığı açıklamada, "Taksici esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz bunlar için çözümler üretiyoruz, gerek teşkilatımızın gerekse meclis üyesi adaylarımızın içinde taksi camiasından isimler var. Son dönemlerde yaşanan saldırı olaylarını kınamak bir sonra yaşanacak olayı önlemiyor. Kesin ve etkin çözümler gerekli AR-GE ekiplerimiz sahadan aldıkları veriler ile gerekli çalışmaları yapıyorlar. Allah'ın izni ile belediyeyi kazandığımız günün sabahı araç içi kamera ve kurşun geçirmez şoför kabini ücretsiz bir şekilde taksilerimize monte edilecek. Duraklarımızın üzerlerine güneş enerji paneli kurup elektirik tüketimini ücretsiz hale getireceğiz. Anlaşma sağladığımız akaryakıt istasyonlarından %12 iskontolu akaryakıt desteği yine taksi esnafımıza can suyu olacaktır. Kepez bölgesinde bulunan taksi durakları için belediyemizin içerisinde danışma birimi kuracağız sorunlarını bize aktaracaklar böylelikle UKOME ile aracı köprü olacak işlerin daha hızlı ilerlemesini sağlayacağız. Esnafımızın en büyük sorunu korsan taksi sorununu da yine biz ortadan kaldıracağız. Esnafımız rahat olsun vakit Refah vakti." dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.