SPORUN TEMELLERİ KEPEZ’DE ATILIYOR

SPOR 06.10.2024 - 22:40, Güncelleme: 06.10.2024 - 22:40 900 kez okundu.
 

SPORUN TEMELLERİ KEPEZ’DE ATILIYOR

Kepez Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen kış spor okullarına katılan Antalyalı çocuklar, sevdikleri spor dalının temellerini atma fırsatı buluyor.

  Altyapıya önem veren Kepez Belediyespor Kulübü, düzenlediği kurslarla Antalyalı çocukları spor disiplini ile tanıştırıyor. Yüzlerce gencin milli takımlarda ve profesyonel takımlarda yer almasında ilk adımın atıldığı kulüp, bu sezon 7 farklı branşta kış spor okulları düzenledi. Halen kayıtların devam ettiği futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, tekvando, tenis ve güreş öğrenmek isteyen öğrencilerin velilerinin, Yenimahalle’de bulunan kulüp binasına şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. Mayıs ayı sonuna kadar sürecek olan eğitimler, deneyimli antrenörlerce veriliyor. Futbol Kuzeyyaka Tesisleri’nde, basketbol, voleybol ve tekvando Turgut Özal Spor Salonu’nda, cimnastik ve güreş Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda, tenis ise kulüp tesislerinde öğretilecek.
Kepez Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen kış spor okullarına katılan Antalyalı çocuklar, sevdikleri spor dalının temellerini atma fırsatı buluyor.
 
Altyapıya önem veren Kepez Belediyespor Kulübü, düzenlediği kurslarla Antalyalı çocukları spor disiplini ile tanıştırıyor.
Yüzlerce gencin milli takımlarda ve profesyonel takımlarda yer almasında ilk adımın atıldığı kulüp, bu sezon 7 farklı branşta kış spor okulları düzenledi. Halen kayıtların devam ettiği futbol, basketbol, voleybol, cimnastik, tekvando, tenis ve güreş öğrenmek isteyen öğrencilerin velilerinin, Yenimahalle’de bulunan kulüp binasına şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.
Mayıs ayı sonuna kadar sürecek olan eğitimler, deneyimli antrenörlerce veriliyor. Futbol Kuzeyyaka Tesisleri’nde, basketbol, voleybol ve tekvando Turgut Özal Spor Salonu’nda, cimnastik ve güreş Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda, tenis ise kulüp tesislerinde öğretilecek.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.