DÖŞEMEALTI’NDA SÜRPRİZ İSİM

SİYASET 28.09.2023 - 07:59, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3883+ kez okundu.
 

DÖŞEMEALTI’NDA SÜRPRİZ İSİM

ANTALYA’da 31 Mart yerel seçim sürecinin en hareketli geçeceği seçim bölgelerinden birisi de Döşemealtı ilçesi olduğu ifade edilirken, CHP’den iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Mimar Turgay Genç’in karşısına Hüseyin Evren Başkan’ın ismi siyasi kulislerde konuşulmaya başladı

Yerel seçim sürecinin başlaması ile birlikte, ismi siyasi kulislerde konuşulmaya başlayan Hüseyin Evren Başkan ismi Döşemealtı İlçesi’nde heyecan yarattı. KAN DEĞİŞİMİ ŞART Döşemealtı belediye başkanı Turgay Genç’in iki dönemdir isminin yıprandığı ve ilçe’de kan değişiminin önemli olduğu belirtilirken, genç yaşına rağmen iş dünyasında önemli projelere imza atan, toplumun farklı kesimlerinden önemli destek gören,  ANAP 20. Dönem Antalya Milletvekili Sami Küçükbaşkan'ın oğlu olan Hüseyin Evren Başkan’ın ismi Döşemealtı İlçesi’nde belediye başkan adayları arasında gösteriliyor. ADAY HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI Belediye başkan adaylığında ismi geçen Feridun Bahşi, Gültekin Gencer, Bekir kıvrım, Zafer Akkuş gibi önemli isimlerin konuşulduğu ilçe’de, Hüseyin Evren Başkan’ın ismi bir adım öne çıkıyor. İsmi geçen adayların iş ve siyaset dünyasında her ne kadar bilinen isimler olsa da, kamuoyunda siyaseten yıprandıkları göz önüne alındığı zaman tolumun tercihi Hüseyin Evren Başkan tarafında olacağı konuşuluyor. HÜSEYİN EVREN BAŞKAN KİMDİR ? 1980 Antalya Döşemealtı doğumlu. Yükseliş Koleji mezunu. Çankaya üniversitesi işletme mezunu. Evli ve üç çocuk babası. Anavatan Partisi 20. Dönem Antalya Milletvekili Sami Küçükbaşkan’ın oğlu. İnşaat, enerji ve elektronik alanında yatırımları olduğu biliniyor. Siyasetçi bir aileden gelen birisi fakat siyaseten yıpranmamış yaptığı işleri ve yatırımları ile gündemde olan iş insanı.
ANTALYA’da 31 Mart yerel seçim sürecinin en hareketli geçeceği seçim bölgelerinden birisi de Döşemealtı ilçesi olduğu ifade edilirken, CHP’den iki dönemdir belediye başkanlığı yapan Mimar Turgay Genç’in karşısına Hüseyin Evren Başkan’ın ismi siyasi kulislerde konuşulmaya başladı

Yerel seçim sürecinin başlaması ile birlikte, ismi siyasi kulislerde konuşulmaya başlayan Hüseyin Evren Başkan ismi Döşemealtı İlçesi’nde heyecan yarattı.

KAN DEĞİŞİMİ ŞART

Döşemealtı belediye başkanı Turgay Genç’in iki dönemdir isminin yıprandığı ve ilçe’de kan değişiminin önemli olduğu belirtilirken, genç yaşına rağmen iş dünyasında önemli projelere imza atan, toplumun farklı kesimlerinden önemli destek gören,  ANAP 20. Dönem Antalya Milletvekili Sami Küçükbaşkan'ın oğlu olan Hüseyin Evren Başkan’ın ismi Döşemealtı İlçesi’nde belediye başkan adayları arasında gösteriliyor.

ADAY HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI

Belediye başkan adaylığında ismi geçen Feridun Bahşi, Gültekin Gencer, Bekir kıvrım, Zafer Akkuş gibi önemli isimlerin konuşulduğu ilçe’de, Hüseyin Evren Başkan’ın ismi bir adım öne çıkıyor. İsmi geçen adayların iş ve siyaset dünyasında her ne kadar bilinen isimler olsa da, kamuoyunda siyaseten yıprandıkları göz önüne alındığı zaman tolumun tercihi Hüseyin Evren Başkan tarafında olacağı konuşuluyor.

HÜSEYİN EVREN BAŞKAN KİMDİR ?

1980 Antalya Döşemealtı doğumlu. Yükseliş Koleji mezunu. Çankaya üniversitesi işletme mezunu. Evli ve üç çocuk babası. Anavatan Partisi 20. Dönem Antalya Milletvekili Sami Küçükbaşkan’ın oğlu. İnşaat, enerji ve elektronik alanında yatırımları olduğu biliniyor. Siyasetçi bir aileden gelen birisi fakat siyaseten yıpranmamış yaptığı işleri ve yatırımları ile gündemde olan iş insanı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.