Büyüksehir
asb

ITSO’dan kovulan Nihal İspir, soluğu Isparta Belediyesi'nde aldı

SİYASET 26.10.2023 - 10:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1366+ kez okundu.
 

ITSO’dan kovulan Nihal İspir, soluğu Isparta Belediyesi'nde aldı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin aldığı kararla Genel Sekreterlik görevinden kovulan Nihal İspir, soluğu Isparta Belediyesinde aldı.

Uzun yıllardır bulunduğu kurumun önünü tıkadığı öne sürülen, yapılacak olan projelere ket vurduğu konuşulan, hatta ‘Babasının malı’ gibi kullandığı ITSO’dan yönetim kararıyla ihraç edilen Genel Sekreter Nihal İspir’e Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in sahip çıktı Isparta gündemine bomba gibi düştü. Öyle ki, Nihal İspir belediyenin hemen hemen tüm organizasyonlarına katılarak boy gösteriyor.  Isparta Belediyesi'nde son dönemde dillerden düşmeyen yolsuzluklar, Peşkeş çekilen arsalar, çarpık/yasak ilişkiler, usulsüz işe alımlar (bunlara gazetecilerin kızı, karısı ve akrabası da dahil) konuları önümüzdeki günlerde gündeme getireceğiz. Takipte kalın...
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin aldığı kararla Genel Sekreterlik görevinden kovulan Nihal İspir, soluğu Isparta Belediyesinde aldı.

Uzun yıllardır bulunduğu kurumun önünü tıkadığı öne sürülen, yapılacak olan projelere ket vurduğu konuşulan, hatta ‘Babasının malı’ gibi kullandığı ITSO’dan yönetim kararıyla ihraç edilen Genel Sekreter Nihal İspir’e Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in sahip çıktı Isparta gündemine bomba gibi düştü. Öyle ki, Nihal İspir belediyenin hemen hemen tüm organizasyonlarına katılarak boy gösteriyor. 

Isparta Belediyesi'nde son dönemde dillerden düşmeyen yolsuzluklar, Peşkeş çekilen arsalar,
çarpık/yasak ilişkiler, usulsüz işe alımlar (bunlara gazetecilerin kızı, karısı ve akrabası da dahil) konuları önümüzdeki günlerde gündeme getireceğiz. Takipte kalın...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.