Büyüksehir
asb

Korkuteli'de siyasi kulisler hareketlendi

SİYASET 17.11.2023 - 11:30, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2185+ kez okundu.
 

Korkuteli'de siyasi kulisler hareketlendi

2024 yerel seçimleri yaklaşırken, kulislerde Antalya Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylıklarında hareketli günler yaşanıyor.

Türkiye yerel seçimlere doğru giderken, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde anket çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.  Edinilen bilgiye göre anket firmaları mevcut başkan Ömer Niyazi İşlek ile daha önce belediye başkan yardımcısı olan Sadık Önal isimlerini halka soruyor.  Cumhur ittifakının adayı mı? Korkuteli Belediyesi önceki Başkan yardımcısı Sadık Önal'ın Korkuteli halkından olması ve köklü bir aile mensubu olması sebebiyle ismi ön plana çıkarken, Sadık Önal'ın Cumhur ittifakının adayı olarak ön plana çıkıyor.   Sadık Önal’ın özelikle Belediyecilik tecrübesi, geçmişten beridir vatandaşlarla içiçe olması ve samimi tutumuyla halk nazarında karşılık görmesine sebep oluyor. Bu nedenle kulislerde Sadık Önal’a aday olması noktasında baskı olduğu da herkes tarafından bilinmekte.   Sadık Önal’ın da Cumhur ittifakına sıcak baktığı, ilçesi için böyle bir görev tevdi edildiği takdirde sorumluluk alabileceği ve görevden geri durmayacağı belirtiliyor.
2024 yerel seçimleri yaklaşırken, kulislerde Antalya Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylıklarında hareketli günler yaşanıyor.

Türkiye yerel seçimlere doğru giderken, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde anket çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.  Edinilen bilgiye göre anket firmaları mevcut başkan Ömer Niyazi İşlek ile daha önce belediye başkan yardımcısı olan Sadık Önal isimlerini halka soruyor. 

Cumhur ittifakının adayı mı?

Korkuteli Belediyesi önceki Başkan yardımcısı Sadık Önal'ın Korkuteli halkından olması ve köklü bir aile mensubu olması sebebiyle ismi ön plana çıkarken, Sadık Önal'ın Cumhur ittifakının adayı olarak ön plana çıkıyor.  

Sadık Önal’ın özelikle Belediyecilik tecrübesi, geçmişten beridir vatandaşlarla içiçe olması ve samimi tutumuyla halk nazarında karşılık görmesine sebep oluyor.

Bu nedenle kulislerde Sadık Önal’a aday olması noktasında baskı olduğu da herkes tarafından bilinmekte.  

Sadık Önal’ın da Cumhur ittifakına sıcak baktığı, ilçesi için böyle bir görev tevdi edildiği takdirde sorumluluk alabileceği ve görevden geri durmayacağı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.