Büyüksehir
asb

Kemer FK Rüzgarlı Havada Hafif Esti 5-0

SPOR 26.11.2023 - 19:26, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2057+ kez okundu.
 

Kemer FK Rüzgarlı Havada Hafif Esti 5-0

Antalya 1. Amatör Küme Batı Gurubunda mücadele eden Lider Kemer FK 2020 Futbol takımı kendi evinde Antalya Erdem Gençlik Sporu ağırladı.

Rüzgarlı ve saha zemini bozuk olan maçta Kemer 2020 FK spor farklı galip gelmesi beklenirken sahanın ve rüzgarın azizliğine uğrayarak bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi ve de maçı 5-0 kazanarak 27 olan puanını 30 çıkarırken takipçileri, Finike Belediye Spor deplasmanda son dakikalarda kazandığı penaltı golüyle 1-0 öne geçti, Elmalı ise golünü uzatma dakikalarında bularak durumu eşitledi 1-1 bu hafta bay geçen Kaş Belediye Spor 27 puanla ikinci sıra sırada yer alırken Finike Belediye Spor ise 26 puanla 3. sırada yer aldı. Bu gün Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) de saat 14.00 başlayan karşılaşmayı, Sercan Şahan, Buket Selin Bayram ve Gezmiş Barı hakem üçlüsü yönetirken, maçın gözlemcisi Ayhan Acar ile saha komiseri ise Mehmet Kartal görev yaptı. Maçı Kemer Belediye Başkanı Necati Topalolu’da izledi ve devre arasında Kemer FK Spor soyunma odasına inerek başarılar diledi. MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR Maçın 36. Dakikasına kadar yüzde yüz 3-4 pozisyon harcayan Kemer FK forvet oyuncuları 25. Dakikada Olcay’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Maçın 41. Dakikasında bu sefer sahneye golcü Sercan Bıyıklı çıktı yerde düzgün ve sert vurdu top direğin dibinden filelere gitti 2-0 Dakika 43 sol kanatta topla buluşan Özkan kavisli ortası ceza sahası içinde topu uzaklaştırmak isteyen Alican topu kendi kalesine gönderdi 3-0 ve ilk 45 dakika Kemer FK’ın 3-0 galibiyeti ile tamamlandı. İkinci 56 dakikaya da hızlı başlayan Kemer FK 55. Dakikada Olcay ceza sahası dışından yerden ve sert şutu filelere gitti 4-0 Maçın 70 dakikasında orta sahada yaşanan tartışmada Efe Türk rakibine sert müdahalesi ile orta hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılarak oyundan ihraç edildi. Dakika 83 sağ taraftan Sercan Bıyık’lının ceza sahasına sert ortası konuk ekipten Murat’ın ters vuruşu Kaleci Faik’in bakışları arasında fileler gitti 5-0 Maçta Kemer FK’ın 5-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Antalya 1. Amatör Küme Batı Gurubunda mücadele eden Lider Kemer FK 2020 Futbol takımı kendi evinde Antalya Erdem Gençlik Sporu ağırladı.
Rüzgarlı ve saha zemini bozuk olan maçta Kemer 2020 FK spor farklı galip gelmesi beklenirken sahanın ve rüzgarın azizliğine uğrayarak bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi ve de maçı 5-0 kazanarak 27 olan puanını 30 çıkarırken takipçileri, Finike Belediye Spor deplasmanda son dakikalarda kazandığı penaltı golüyle 1-0 öne geçti, Elmalı ise golünü uzatma dakikalarında bularak durumu eşitledi 1-1 bu hafta bay geçen Kaş Belediye Spor 27 puanla ikinci sıra sırada yer alırken Finike Belediye Spor ise 26 puanla 3. sırada yer aldı.
Bu gün Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) de saat 14.00 başlayan karşılaşmayı, Sercan Şahan, Buket Selin Bayram ve Gezmiş Barı hakem üçlüsü yönetirken, maçın gözlemcisi Ayhan Acar ile saha komiseri ise Mehmet Kartal görev yaptı. Maçı Kemer Belediye Başkanı Necati Topalolu’da izledi ve devre arasında Kemer FK Spor soyunma odasına inerek başarılar diledi.
MAÇTA ÖNEMLİ DAKİKALAR
Maçın 36. Dakikasına kadar yüzde yüz 3-4 pozisyon harcayan Kemer FK forvet oyuncuları 25. Dakikada Olcay’ın kafa golü ile 1-0 öne geçti.
Maçın 41. Dakikasında bu sefer sahneye golcü Sercan Bıyıklı çıktı yerde düzgün ve sert vurdu top direğin dibinden filelere gitti 2-0
Dakika 43 sol kanatta topla buluşan Özkan kavisli ortası ceza sahası içinde topu uzaklaştırmak isteyen Alican topu kendi kalesine gönderdi 3-0 ve ilk 45 dakika Kemer FK’ın 3-0 galibiyeti ile tamamlandı.
İkinci 56 dakikaya da hızlı başlayan Kemer FK 55. Dakikada Olcay ceza sahası dışından yerden ve sert şutu filelere gitti 4-0
Maçın 70 dakikasında orta sahada yaşanan tartışmada Efe Türk rakibine sert müdahalesi ile orta hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırılarak oyundan ihraç edildi.
Dakika 83 sağ taraftan Sercan Bıyık’lının ceza sahasına sert ortası konuk ekipten Murat’ın ters vuruşu Kaleci Faik’in bakışları arasında fileler gitti 5-0
Maçta Kemer FK’ın 5-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.