Büyüksehir
asb

KEMER'DE Dostluk Maçı 3-3 tamamlandı

SPOR 17.12.2023 - 20:46, Güncelleme: 17.12.2023 - 20:46 1446+ kez okundu.
 

KEMER'DE Dostluk Maçı 3-3 tamamlandı

Süper Amatör Kümede mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Belediye Spor liglerin bir hafta ertelenmesinin ardından özel maçta Demre Belediye Spor ile Kemer İlçe stadında karşı karşıya geldi.

İlk 45 dakikası Kemer Belediye Sporun 3-0 üstünlüğü ile tamamlanan maçta Demre Belediye Spor 3 golle 3 gol atarak cevap vererek maçta 3-3 tamamlandı. Maçın 30. Dakikasında Ozan’ın ceza sahası dışından plase bir vuruşla topu kalecinin üzerinden filelere gönderdi 1-0 Dakika 40’ta ise sahanın çalışkan isimlerinden Batuhan kalecinin öne çıktığını gördü aşırtma bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0 Dakika 42 de genç yetenek Fevzi kıssa boyuna rağmen sol taraftan yapılan güzel ortaya güzel bir golle kafayla topu filelere gönderdi 3-0 ilk 45 dakika Kemer Belediye Sporun 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın 70. Dakikasında konuk ekipten Mehmet, dakika 85. Serhat ve dakika 90+2 ilk golün sahibi Mehmet kaydetti. Maçın 90 dakikası 3-3 dostça tamamlandı. Haber: Reşat AYDOĞDU
Süper Amatör Kümede mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Belediye Spor liglerin bir hafta ertelenmesinin ardından özel maçta Demre Belediye Spor ile Kemer İlçe stadında karşı karşıya geldi.
İlk 45 dakikası Kemer Belediye Sporun 3-0 üstünlüğü ile tamamlanan maçta Demre Belediye Spor 3 golle 3 gol atarak cevap vererek maçta 3-3 tamamlandı.
Maçın 30. Dakikasında Ozan’ın ceza sahası dışından plase bir vuruşla topu kalecinin üzerinden filelere gönderdi 1-0
Dakika 40’ta ise sahanın çalışkan isimlerinden Batuhan kalecinin öne çıktığını gördü aşırtma bir vuruşla topu filelere gönderdi. 2-0
Dakika 42 de genç yetenek Fevzi kıssa boyuna rağmen sol taraftan yapılan güzel ortaya güzel bir golle kafayla topu filelere gönderdi 3-0 ilk 45 dakika Kemer Belediye Sporun 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçın 70. Dakikasında konuk ekipten Mehmet, dakika 85. Serhat ve dakika 90+2 ilk golün sahibi Mehmet kaydetti. Maçın 90 dakikası 3-3 dostça tamamlandı.
Haber: Reşat AYDOĞDU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.