Büyüksehir
asb

Kemer FK Deplasmanda Takıldı 0-0

SPOR 14.01.2024 - 21:35, Güncelleme: 14.01.2024 - 21:38 1654+ kez okundu.
 

Kemer FK Deplasmanda Takıldı 0-0

Lider Kemer FK Spor, Demre deplasmanında 2 puanı bıraktı liderliği devam ediyor!

  Kemer FK Spor bu gün Demre Belediye Sporun konuğu oldu. Maçın son dakikalarında Demre Belediye Spordan Yahya Akmeşe ve Kemer FK Spordan Sercan Çeliker ile Sevcan Bıyıklı Kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildiler. Maçı Antalya Bölgesi hakemlerinden İlyas Onur Saban, Arif Çağlar ve Metin Berk Sarıyıldırım hakem üçlüsü yönetirken gözlemci Yusuf Çekik ve saha komiseri Burçin yetiş görev yaptılar. Maçta her iki takımın kalecileri gol pozisyonlarına geçit vermezken hücum oyuncuları ise bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maç her iki takımın karşılıklı atakları ile sona ererken son dakikalarda yaşanan olaylar büyümeden kontrol altına alındı. Maçın 90 dakikası 0-0 tamamlanırken Kemer FK 42 olan puanını 43'e çıkartırken 2. sırada yer alan Finike Belediye Spor kendi evinde galip gelerek 38 olan puanını 41, Kaş Belediye Spor ise deplasmanda mağlup oldu ve 37 puanda kaldı. Haber: Reşat AYDOĞDU
Lider Kemer FK Spor, Demre deplasmanında 2 puanı bıraktı liderliği devam ediyor!
 
Kemer FK Spor bu gün Demre Belediye Sporun konuğu oldu. Maçın son dakikalarında Demre Belediye Spordan Yahya Akmeşe ve Kemer FK Spordan Sercan Çeliker ile Sevcan Bıyıklı Kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildiler.
Maçı Antalya Bölgesi hakemlerinden İlyas Onur Saban, Arif Çağlar ve Metin Berk Sarıyıldırım hakem üçlüsü yönetirken gözlemci Yusuf Çekik ve saha komiseri Burçin yetiş görev yaptılar.
Maçta her iki takımın kalecileri gol pozisyonlarına geçit vermezken hücum oyuncuları ise bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maç her iki takımın karşılıklı atakları ile sona ererken son dakikalarda yaşanan olaylar büyümeden kontrol altına alındı. Maçın 90 dakikası 0-0 tamamlanırken Kemer FK 42 olan puanını 43'e çıkartırken 2. sırada yer alan Finike Belediye Spor kendi evinde galip gelerek 38 olan puanını 41, Kaş Belediye Spor ise deplasmanda mağlup oldu ve 37 puanda kaldı.
Haber: Reşat AYDOĞDU
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.