Büyüksehir
asb

Kurt Döşemealtı’ndan aday oldu

SİYASET 07.02.2024 - 10:21, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:21 2199+ kez okundu.
 

Kurt Döşemealtı’ndan aday oldu

Antalya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Tanıtma Cemevi Derneği Başkanı Ergün Kurt; DSP'den Antalya Döşemealtı İlçe Belediye Başkan Adayı oldu

ÖZEL HABER Haber: Şükrü AĞIRMAN Antalya Döşemealtı'nda CHP'den Menderes Dal'ın aday gösterilmesinin ardından Demokratik Sol Parti de harekete geçti. Antalya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Tanıtma Cemevi Derneği Başkanı Ergün Kurt; DSP'den Antalya Döşemealtı İlçe Belediye Başkan Adayı gösterildi. Bağımsız aday olacaktı Konu ile ilgili olarak Ergün Kurt’un yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “DSP İl Başkanı Hacer Özdemir tarafından DSP Döşemealtı Belediye Başkan Adaylığı teklif edildi. Yaklaşık bir yıldır Döşemealtı Bağımsız Belediye Başkan adaylığım, çalışmalarım devam etmekte iken bu yapılan teklif şahsımı, ekip arkadaşlarımı onure etmiştir. Derdimiz, bindiğimiz dalı kesmek değil 27 yıllık belediyecilik tecrübem ve 30 yıllık STK yöneticiliğimin belediyeyi  yönetmeye yeterli olacağının inancı ile ve halka hizmetin Hâkk’a hizmet anlayışı ile şeffaf, kâmunun malını koruyacağımın inancı ile hiçbir canımızı ne siyasî ne inançsal kimliğinden dolayı ötekileştirmeden, eşit hizmet anlayışı ile belediyemizi yönetmeye, liyâkatlı dürüst kadrolarımız ile yönetmeye geliyoruz. İlçemizde hangi kararı alacak isek bölge halkımızla birlikte referandum yaparak çoğunluğun kâbul ettiği kararları alıp yatırımlarımızı ona göre alıp hizmet edeceğiz. Halkımızın onay vermediği hiçbir yatırımı, kararı halka rağmen hayata geçirmeyeceğiz. Her zaman inancımızın bize öğrettiği gibi elimize, dilimize, belimize sahip çıkıp dinimiz sevgi, kâbemiz insandır, candır anlayışı ile belediyemizi yöneteceğiz. Bu anlamda yapılan adaylık teklifini ekip arkadaşlarımız ve büyüklerimiz olan akillerimiz ile birlikte değerlendirip yola revan olacağız. Hâk bizleri bu kutsal hizmet yolunda utandırmasın, Hâk yardımcımız olsun. Saygılar sunuyor, iyi çalışmalar diliyorum. Bizim derdimiz, bindiğimiz dalı kesmek değil ama birileri bizleri yok sayarak bindiğimiz dalı kesmemizi istiyor ise bizlerde o dalı keseriz.”
Antalya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Tanıtma Cemevi Derneği Başkanı Ergün Kurt; DSP'den Antalya Döşemealtı İlçe Belediye Başkan Adayı oldu

ÖZEL HABER

Haber: Şükrü AĞIRMAN

Antalya Döşemealtı'nda CHP'den Menderes Dal'ın aday gösterilmesinin ardından Demokratik Sol Parti de harekete geçti. Antalya Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Tanıtma Cemevi Derneği Başkanı Ergün Kurt; DSP'den Antalya Döşemealtı İlçe Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Bağımsız aday olacaktı

Konu ile ilgili olarak Ergün Kurt’un yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “DSP İl Başkanı Hacer Özdemir tarafından DSP Döşemealtı Belediye Başkan Adaylığı teklif edildi.

Yaklaşık bir yıldır Döşemealtı Bağımsız Belediye Başkan adaylığım, çalışmalarım devam etmekte iken bu yapılan teklif şahsımı, ekip arkadaşlarımı onure etmiştir.

Derdimiz, bindiğimiz dalı kesmek değil

27 yıllık belediyecilik tecrübem ve 30 yıllık STK yöneticiliğimin belediyeyi  yönetmeye yeterli olacağının inancı ile ve halka hizmetin Hâkk’a hizmet anlayışı ile şeffaf, kâmunun malını koruyacağımın inancı ile hiçbir canımızı ne siyasî ne inançsal kimliğinden dolayı ötekileştirmeden, eşit hizmet anlayışı ile belediyemizi yönetmeye, liyâkatlı dürüst kadrolarımız ile yönetmeye geliyoruz. İlçemizde hangi kararı alacak isek bölge halkımızla birlikte referandum yaparak çoğunluğun kâbul ettiği kararları alıp yatırımlarımızı ona göre alıp hizmet edeceğiz. Halkımızın onay vermediği hiçbir yatırımı, kararı halka rağmen hayata geçirmeyeceğiz. Her zaman inancımızın bize öğrettiği gibi elimize, dilimize, belimize sahip çıkıp dinimiz sevgi, kâbemiz insandır, candır anlayışı ile belediyemizi yöneteceğiz. Bu anlamda yapılan adaylık teklifini ekip arkadaşlarımız ve büyüklerimiz olan akillerimiz ile birlikte değerlendirip yola revan olacağız.

Hâk bizleri bu kutsal hizmet yolunda utandırmasın, Hâk yardımcımız olsun. Saygılar sunuyor, iyi çalışmalar diliyorum. Bizim derdimiz, bindiğimiz dalı kesmek değil ama birileri bizleri yok sayarak bindiğimiz dalı kesmemizi istiyor ise bizlerde o dalı keseriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.