Büyüksehir
asb

Zafer Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Kurtoğlu!

SİYASET 22.02.2024 - 19:50, Güncelleme: 22.02.2024 - 19:50 1794+ kez okundu.
 

Zafer Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Kurtoğlu!

Zafer Partisi 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden önce Kemer belediye başkan adayını belirledi.

İlçe binasında, İlçe Başkanı Nur Batıbay Yanmış yaptığı açıklamada; Kemer Belediye Başkan Adayımız Mustafa Behiç Kurtoğlu olduğunu açıkladı. İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında siyasetin hep aynı kişilerle yapılması yerine sıradan insanların da siyasette varlık gösterebileceklerini, kente ve turizme katkı koyabileceklerini ifade eden Zafer Partisi Kemer İlçe Başkanı Nur Batıbay Yanmış, meclis üyelerinin seçim kurulunca kesinleşmesinden sonra açıklayacaklarını söyledi.  
Zafer Partisi 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden önce Kemer belediye başkan adayını belirledi.
İlçe binasında, İlçe Başkanı Nur Batıbay Yanmış yaptığı açıklamada; Kemer Belediye Başkan Adayımız Mustafa Behiç Kurtoğlu olduğunu açıkladı.
İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında siyasetin hep aynı kişilerle yapılması yerine sıradan insanların da siyasette varlık gösterebileceklerini, kente ve turizme katkı koyabileceklerini ifade eden Zafer Partisi Kemer İlçe Başkanı Nur Batıbay Yanmış, meclis üyelerinin seçim kurulunca kesinleşmesinden sonra açıklayacaklarını söyledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.