Dinçer Korkuteli’nde yeniden Karakaya dedi

SİYASET 26.09.2024 - 21:46, Güncelleme: 26.09.2024 - 21:50 580 kez okundu.
 

Dinçer Korkuteli’nde yeniden Karakaya dedi

Antalya Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Oğuzhan Dinçer ve yönetimi dün Korkuteli Ülkü Ocaklarına gelerek boşta olan ocak başkanlığına atama yaptı. Geçtiğimiz dönemlerde de başarılı şekilde ocak başkanlığı yapan Ramazan Karakaya yeniden ocak başkanlı olarak atandı

Ülkücü camianın sevilen ismi Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Dinçer yaptığı açıklamada Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı’na Ramazan Karakaya’nın atandığını duyurdu. Dinçer, yeni görevinde Karakaya’ya başarılar dileyerek, “Allah muvaffak etsin” temennisinde bulundu. Dinçer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı’na Ramazan Karakaya atanmıştır. Yeni görevinde başarılar dilerim. Allah muvaffak etsin.” Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Dinçer, Karakaya’nın Ülkü Ocakları’na uzun yıllardır hizmet ettiğini ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını belirtti. Dinçer, “Ramazan Karakaya kardeşimiz, Ülkü Ocakları’nın değerlerini ve misyonunu en iyi şekilde temsil edecektir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Yeni Korkuteli İlçe Başkanı Ramazan Karakaya ise yaptığı açıklamada, bu göreve layık görülmekten büyük onur duyduğunu ifade ederek, “Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanım Oğuzhan Dinçer’in takdirleriyle Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım . Geçmişten günümüze kutlu ocağımıza hakkıyla hizmet etmiş, emek vermiş, karşılık beklemeksizin alın teri dökmüş tüm ülküdaşlarıma teşekkür ederim . Yüce Allah, teslim aldığımız emaneti lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden taşımayı nasip etsin yar ve yardımcımız olsun" dedi.   Haber: Korkutelitv
Antalya Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Oğuzhan Dinçer ve yönetimi dün Korkuteli Ülkü Ocaklarına gelerek boşta olan ocak başkanlığına atama yaptı. Geçtiğimiz dönemlerde de başarılı şekilde ocak başkanlığı yapan Ramazan Karakaya yeniden ocak başkanlı olarak atandı
Ülkücü camianın sevilen ismi Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Dinçer yaptığı açıklamada Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı’na Ramazan Karakaya’nın atandığını duyurdu. Dinçer, yeni görevinde Karakaya’ya başarılar dileyerek, “Allah muvaffak etsin” temennisinde bulundu.
Dinçer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı’na Ramazan Karakaya atanmıştır. Yeni görevinde başarılar dilerim. Allah muvaffak etsin.”
Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Dinçer, Karakaya’nın Ülkü Ocakları’na uzun yıllardır hizmet ettiğini ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığını belirtti. Dinçer, “Ramazan Karakaya kardeşimiz, Ülkü Ocakları’nın değerlerini ve misyonunu en iyi şekilde temsil edecektir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Yeni Korkuteli İlçe Başkanı Ramazan Karakaya ise yaptığı açıklamada, bu göreve layık görülmekten büyük onur duyduğunu ifade ederek, “Antalya Ülkü Ocakları İl Başkanım Oğuzhan Dinçer’in takdirleriyle Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım . Geçmişten günümüze kutlu ocağımıza hakkıyla hizmet etmiş, emek vermiş, karşılık beklemeksizin alın teri dökmüş tüm ülküdaşlarıma teşekkür ederim . Yüce Allah, teslim aldığımız emaneti lekelemeden, kirletmeden, yere düşürmeden taşımayı nasip etsin yar ve yardımcımız olsun" dedi.
 
Haber: Korkutelitv
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.