Antalyaspor Triatlon Takımı ile Talya Bitkisel İş Birliği 7. Yılında

SPOR 19.04.2025 - 01:04, Güncelleme: 19.04.2025 - 01:04 250 kez okundu.
 

Antalyaspor Triatlon Takımı ile Talya Bitkisel İş Birliği 7. Yılında

Antalyaspor, Antalya merkezli Talya Bitkisel ile triatlon branşındaki sponsorluk iş birliğini 7. yılında da sürdürüyor. Gıda takviyeleri ile tıbbi ve aromatik bitkisel yağlar üretiminin yanı sıra kozmetik ve ilaç sanayi için hammadde alanında faaliyet gösteren Talya Bitkisel, Antalyaspor’un triatlon takımına destek vermeye devam edecek.

Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Caner Canıtez ve Kalan Karakuş’un yanı sıra, Talya Bitkisel Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Halis Ertaş ile Pazarlama Yöneticisi Bergin Saygı katıldı. Triatlon takımının başarılı sporcularından Oğuz Bodur da törende yer aldı. Törende Yöneticiler Canıtez ve Karakuş, Antalyaspor’a olan desteklerinden dolayı aynı zamanda kulüp üyesi de olan Talya Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı M. Halis Ertaş'a teşekkür ederek; adına özel hazırlanmış 07 numaralı Yörük Geçidi isimli Antalyaspor formasını hediye etti. İş birliği kapsamında, Antalyaspor ile Talya Bitkisel arasındaki görünürlük temelli sponsorluk anlaşmasının 7. yılında da devam etmesi hedefleniyor.
Antalyaspor, Antalya merkezli Talya Bitkisel ile triatlon branşındaki sponsorluk iş birliğini 7. yılında da sürdürüyor. Gıda takviyeleri ile tıbbi ve aromatik bitkisel yağlar üretiminin yanı sıra kozmetik ve ilaç sanayi için hammadde alanında faaliyet gösteren Talya Bitkisel, Antalyaspor’un triatlon takımına destek vermeye devam edecek.


Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Caner Canıtez ve Kalan Karakuş’un yanı sıra, Talya Bitkisel Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Halis Ertaş ile Pazarlama Yöneticisi Bergin Saygı katıldı. Triatlon takımının başarılı sporcularından Oğuz Bodur da törende yer aldı.

Törende Yöneticiler Canıtez ve Karakuş, Antalyaspor’a olan desteklerinden dolayı aynı zamanda kulüp üyesi de olan Talya Bitkisel Yönetim Kurulu Başkanı M. Halis Ertaş'a teşekkür ederek; adına özel hazırlanmış 07 numaralı Yörük Geçidi isimli Antalyaspor formasını hediye etti.

İş birliği kapsamında, Antalyaspor ile Talya Bitkisel arasındaki görünürlük temelli sponsorluk anlaşmasının 7. yılında da devam etmesi hedefleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.