Gelecek Partisi Ankara’da kapılarını açtı

SİYASET 22.02.2020 - 20:20, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2609+ kez okundu.
 

Gelecek Partisi Ankara’da kapılarını açtı

Kalabalık Meşrutiyet’e sığmadı.

36 ilde kurucu il başkanının atamasını gerçekleştiren Gelecek Partisi, geçtiğimiz hafta İstanbul İl Başkanlık binasını hizmete sokarken, bugün de Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Ankara İl Başkanlık binasını hizmete soktu. Binlerce kişi açılış töreni için Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın Meşrutiyet Caddesi’ndeki binasının önünde toplanırken il başkanı Osman Hakan Kılıç ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, parti otobüsünün üzerinden coşkulu kalabalığa hitap etti.
Kalabalık Meşrutiyet’e sığmadı.

36 ilde kurucu il başkanının atamasını gerçekleştiren Gelecek Partisi, geçtiğimiz hafta İstanbul İl Başkanlık binasını hizmete sokarken, bugün de Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla Ankara İl Başkanlık binasını hizmete soktu.

Binlerce kişi açılış töreni için Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı’nın Meşrutiyet Caddesi’ndeki binasının önünde toplanırken il başkanı Osman Hakan Kılıç ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, parti otobüsünün üzerinden coşkulu kalabalığa hitap etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.