Büyüksehir
asb

Ekici Yat Restaurant da unutulmaz gece

YAŞAM 23.02.2020 - 23:02, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2255+ kez okundu.
 

Ekici Yat Restaurant da unutulmaz gece

Canlı müzik eşliğinde, Ekici Yat Restaurant da Antalya gece hayatına burada eğlenceleri ile devam ediyor.

Antalya’nın aranan ve nezih işletmelerinden Ekici Yat restaurantın sahibi VELİ ERCAN burayı mekan edindiğini söyleyerek “Ben 35 yıldır buradayım.  Bu mekan ve turizm hakkında bilgi birikimim olduğu için bu işi yapmaya devam ediyorum. Ülkeme turizm anlamında bir katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana, ayrıca müşterilerimle bütünleşmek, benim ve mesai arkadaşlarımın tempolarını arttırmaktadır yükseltmektedir” dedi. Ayrıca, 12 Yıldır bu sektörde olduğunu ifade eden işletme müdürü Şehriban Can, acı ve tatlı anılarıyla beş yılını geçirdiği Ekici Yat Restaurant’ında hayatını devam ettirdiğini ifade ederek,”Zaman beni bu mesleği kabullenmemi sağladı, artık ben mesleğim ve müşterimlerim ile bütünleştim, bundan sora da bu iş yerimden ve bu mesleğimden kopabilmem mümkün değil” dedi ve mesaimizi gece 12’de bitirerek çalışanlarımızın istirahat zamanlarını da düşünüyoruz. Kaliteli yemek ve kaliteli müzik nedeniyle her akşam restaurantın doluluk oranının arttığını ifade etti . Antalya’nın tanınmış işletme müdürlerinden EMEL LEVENT, arkadaşları ile beraber  ERNUR METE’nin doğum gününü kutladılar ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenmeye devam etiler. Haber:Hakki İşbecer
Canlı müzik eşliğinde, Ekici Yat Restaurant da Antalya gece hayatına burada eğlenceleri ile devam ediyor.

Antalya’nın aranan ve nezih işletmelerinden Ekici Yat restaurantın sahibi VELİ ERCAN burayı mekan edindiğini söyleyerek “Ben 35 yıldır buradayım.  Bu mekan ve turizm hakkında bilgi birikimim olduğu için bu işi yapmaya devam ediyorum. Ülkeme turizm anlamında bir katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana, ayrıca müşterilerimle bütünleşmek, benim ve mesai arkadaşlarımın tempolarını arttırmaktadır yükseltmektedir” dedi.

Ayrıca, 12 Yıldır bu sektörde olduğunu ifade eden işletme müdürü Şehriban Can, acı ve tatlı anılarıyla beş yılını geçirdiği Ekici Yat Restaurant’ında hayatını devam ettirdiğini ifade ederek,”Zaman beni bu mesleği kabullenmemi sağladı, artık ben mesleğim ve müşterimlerim ile bütünleştim, bundan sora da bu iş yerimden ve bu mesleğimden kopabilmem mümkün değil” dedi ve mesaimizi gece 12’de bitirerek çalışanlarımızın istirahat zamanlarını da düşünüyoruz. Kaliteli yemek ve kaliteli müzik nedeniyle her akşam restaurantın doluluk oranının arttığını ifade etti .

Antalya’nın tanınmış işletme müdürlerinden EMEL LEVENT, arkadaşları ile beraber  ERNUR METE’nin doğum gününü kutladılar ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenmeye devam etiler.

Haber:Hakki İşbecer

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.