BAŞKAN ANLATTI BAKANLAR GÜLDÜ

GÜNDEM 29.02.2020 - 14:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2818+ kez okundu.
 

BAŞKAN ANLATTI BAKANLAR GÜLDÜ

Erdoğan'ın 36 şehit açıklamasını yaptığı konuşmadaki gülüşmeler tepki çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki gün önce İdlib'te verilen şehitlerin ardından ilk kez AKP İstanbul Milletvekilleri ile buluşmasında konuştu. Erdoğan'ın, Donald Trump ve Vladimir Putin ile yaptığı görüşmeleri gülümseyerek anlatması ise tepki çekti. Suriye'de rejim unsurlarının saldırısının ardından ilk kez Dolmabahçe'de AKP İstanbul Milletvekilleri ile buluşmasında konuşan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Trump ile yaptığı görüşmeleri anlattı.  Erdoğan anlattı bakanlar güldü... Erdoğan'ın gülmesi sonrasında AKP'li vekiller o sözlere güldü ve alkışladı. Erdoğan'ın o sözleri şöyle:"Dün Sayın Putin'e de söyledim, sizin orada ne işiniz var? Bizim önümüzden çekilin, bizi rejimle baş başa bırakın. Rusya'nın Suriye'de menfaatleri nedir inanın bunu çözebilmiş değiliz. Trump diyor ki 'Burada Putin'in ne isteği var?' Ben de 'Kamışlı'da bir petrol olayı var bunların' dedim. 'Orada petrol var mı' dedi. 'Orada petrol var' dedim. 'Ama Deyrezor kadar yok' dedim." Kanynak: GG
Erdoğan'ın 36 şehit açıklamasını yaptığı konuşmadaki gülüşmeler tepki çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki gün önce İdlib'te verilen şehitlerin ardından ilk kez AKP İstanbul Milletvekilleri ile buluşmasında konuştu. Erdoğan'ın, Donald Trump ve Vladimir Putin ile yaptığı görüşmeleri gülümseyerek anlatması ise tepki çekti.

Suriye'de rejim unsurlarının saldırısının ardından ilk kez Dolmabahçe'de AKP İstanbul Milletvekilleri ile buluşmasında konuşan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Başkanı Trump ile yaptığı görüşmeleri anlattı. 

Erdoğan anlattı bakanlar güldü...

Erdoğan'ın gülmesi sonrasında AKP'li vekiller o sözlere güldü ve alkışladı.

Erdoğan'ın o sözleri şöyle:"Dün Sayın Putin'e de söyledim, sizin orada ne işiniz var? Bizim önümüzden çekilin, bizi rejimle baş başa bırakın. Rusya'nın Suriye'de menfaatleri nedir inanın bunu çözebilmiş değiliz. Trump diyor ki 'Burada Putin'in ne isteği var?' Ben de 'Kamışlı'da bir petrol olayı var bunların' dedim. 'Orada petrol var mı' dedi. 'Orada petrol var' dedim. 'Ama Deyrezor kadar yok' dedim."

Kanynak: GG

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.