BAHAR KALKANINA ANTALYA’DAN DUA

YAŞAM 03.03.2020 - 14:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1927+ kez okundu.
 

BAHAR KALKANINA ANTALYA’DAN DUA

Vali Münir Karaloğlu Bahar Kalkanı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik için Muratpaşa Camii’nde düzenlenen sabah namazında dua buluşmasına katıldı.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, rejim güçlerinin saldırılarını önlemek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Antalya’da Muratpaşa Camii’nde Fetih Suresi okundu, Mehmetçiğimiz için dua edildi. Vali Münir Karaloğlu ile çok sayıda vatandaş, sabah namazında Muratpaşa Camii'nde bir araya geldi. Namaz için camiye gelenler avluya taştı. Namazın ardından Fetih suresinden ayetler okundu ve İdlib Şehitlerimiz ile Bahar Kalkanı Harekatına katılan Mehmetçiğimizin zaferi için dualar edildi. Dua programının ardınan Vali Münir Karaloğlu vatandaşlara cami avlusunda sıcak çorba ikram etti.
Vali Münir Karaloğlu Bahar Kalkanı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik için Muratpaşa Camii’nde düzenlenen sabah namazında dua buluşmasına katıldı.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, rejim güçlerinin saldırılarını önlemek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Antalya’da Muratpaşa Camii’nde Fetih Suresi okundu, Mehmetçiğimiz için dua edildi.

Vali Münir Karaloğlu ile çok sayıda vatandaş, sabah namazında Muratpaşa Camii'nde bir araya geldi. Namaz için camiye gelenler avluya taştı. Namazın ardından Fetih suresinden ayetler okundu ve İdlib Şehitlerimiz ile Bahar Kalkanı Harekatına katılan Mehmetçiğimizin zaferi için dualar edildi.

Dua programının ardınan Vali Münir Karaloğlu vatandaşlara cami avlusunda sıcak çorba ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.