Ne İsa'ya ne Musa'ya...

SİYASET 08.03.2020 - 18:55, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2886+ kez okundu.
 

Ne İsa'ya ne Musa'ya...

İyi Parti'de son dönemlerin en çok konuşulan konuların başında yer alan il başkanlığı seçimi öncesi çarpıcı iddialar ardı ardına gelmeye başladı.

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından özellikle basın ve sosyal medyada sık gündeme gelen İyi Parti, şimdi de il başkanlığı değişimleri ve adayları ön plana gelmeye başladı. Genel Başkan Akşener tarafından Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer'in il başkanı olarak gönderilmeden önce Antalya'da il başkanlığını düşünen bir ismin konuştukları gündeme bomba gibi düştü. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı ziyaret eden parti üyesinin Aydın'a 'Ne İsa'nın ne de Musa'nın adayıyım' dediği öğrenildi. Ziyareti gerçekleştiren kişinin kendisine sorulan 'sen adaysan biz aday olmayalım' diyenlere de kesinlikle aday olmadığını söylemesi kafaları karıştırıyor.  Peki 'Ne İsa'nın ne de Musa'nın adayıyım' sözünü kim söyledi? İfadede yer alan İsa ve Musa kim? Haberin ayrıntıları ve daha fazlası 10 Mart 2020 Salı günü www.gazeteakdeniz.com.tr 'de 
İyi Parti'de son dönemlerin en çok konuşulan konuların başında yer alan il başkanlığı seçimi öncesi çarpıcı iddialar ardı ardına gelmeye başladı.

31 Mart Yerel seçimlerinin ardından özellikle basın ve sosyal medyada sık gündeme gelen İyi Parti, şimdi de il başkanlığı değişimleri ve adayları ön plana gelmeye başladı. Genel Başkan Akşener tarafından Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer'in il başkanı olarak gönderilmeden önce Antalya'da il başkanlığını düşünen bir ismin konuştukları gündeme bomba gibi düştü. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı ziyaret eden parti üyesinin Aydın'a 'Ne İsa'nın ne de Musa'nın adayıyım' dediği öğrenildi. Ziyareti gerçekleştiren kişinin kendisine sorulan 'sen adaysan biz aday olmayalım' diyenlere de kesinlikle aday olmadığını söylemesi kafaları karıştırıyor. 

Peki 'Ne İsa'nın ne de Musa'nın adayıyım' sözünü kim söyledi?

İfadede yer alan İsa ve Musa kim?

Haberin ayrıntıları ve daha fazlası 10 Mart 2020 Salı günü www.gazeteakdeniz.com.tr 'd

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.