İbradı 'Yamansoy ile devam' dedi

SİYASET 08.03.2020 - 23:14, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1687+ kez okundu.
 

İbradı 'Yamansoy ile devam' dedi

İyi Parti İbradı İlçe Kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Salih Yamansoy güven tazeledi

İyi Parti'de başlayan kongre süreci devam ederken bugün yapılan İbradı İlçe Kongresi'nde Salih Yamansoy seçimi alarak görevine devam etti. Kongrede konuşun Yamansoy, hain saldırıda şehit düşen askerleri ve dünya kadınlarını unutmazken şöyle konuştu:  * Rusya destekli rejim güçlerinin Suriye, İdlib’deki vatan evlatlarımıza saldırısında maalesef kahraman Mehmetçiklerimizi kaybettik. Peygamber efendimize komşu eyledik. Türk Milleti’nin başı sağ olsun! * Vatan için Şehadete eren kahramanlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Allah, ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin. Saldırıdan yaralı kurtulan askerlerimize de acil şifalar diliyorum. * Kimse unutmamalıdır ki, Türk Milleti kışı geçirse de yediği ayazı asla unutmaz, unutmayacaktır. * Bugün hepimiz çok iyi biliyoruz ki, ülkemizde kontrol dışı, denetlenemez, empati yoksunu bir sistem ve sistem uygulayanlar vardır. O sistem, çocuklarımızın eğitim durumundan, bir kısmının uğradığı tacize, kadınlarımızın yaşadığı şiddet ve cinayetlerden, çalışma koşullarına kadar her duruma, sadece ve sadece kendi gücüne hizmet edecek bir çerçeveden bakmaktadır. * Kadınlarımızın birey olarak kendi sorunlarına sahip çıkmaları, yaratıcı güçlerini ortaya koymaları ve daha iyi bir yaşam düzeyine ulaşmak için çaba göstermelerinin, geleceğin çağdaş Türkiye'sini kurma çabalarımıza önemli katkılarda bulunacağına inancımız tamdır. * Türkiye'nin çağdaşlık savını sürdürebilmesi için kadının toplumsal statüsünün güçlendirilmesi temel önceliğimiz olarak algılanmalıdır. Ayrımcılığın önlendiği, insanların eşitlik ilkesi çerçevesinde hak ve özgürlüklerini adil biçimde kullandığı, kadınlarımızın yönetimin her aşamasında daha çok temsil edildiği bir dünyada yaşamak umuduyla, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. * Bugün demokrasi şölenimizin parçalarından bir tanesi olan İyi Parti İbradı 1. Olağan Kongresi’nde bir araya geldik. İYİ parti alın teri ile yoğrulan madden manen bütün zorlukların üstesinden gelinerek meydana getirilen bir halk hareketidir. Dün de yanında olduğum bugün de milletin ümidi olarak görülen Meral Akşener’in yine yanındayız ve İYİ Parti’nin İbradı’da hizmetkarı olmaya devam etmek üzere buradayım. * Uzun soluklu bir demokrasi ve adalet mücadelesi neticesinde çeşitli siyasi bedeller ödenmek suretiyle filizlenen, olgunlaşan ve milletimize umut olarak yeşeren İYİ Parti’nin taşıdığı bu kutlu misyonun temsilcileriyiz. Milletimizin içine düşürüldüğü ekonomik dar boğazdan çıkarılması, kadınlarımızın ve çocuklarımızın kendileri güvende hissettiği bir ülkede yaşaması, gençlerimizin Türkiye için yeniden hayaller kurabilmesi için bir umudumuz var. * O umudun adı Meral Akşener. Türkiye’yi adım adım arşınlayan cesurlar hareketine yol başçılık yapan Meral Akşener’e sonuna kadar destek veriyoruz. Hedefimiz belli. Kararlıyız, cesuruz. Liderimiz Meral Akşener’i Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağız.
İyi Parti İbradı İlçe Kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Salih Yamansoy güven tazeledi

İyi Parti'de başlayan kongre süreci devam ederken bugün yapılan İbradı İlçe Kongresi'nde Salih Yamansoy seçimi alarak görevine devam etti. Kongrede konuşun Yamansoy, hain saldırıda şehit düşen askerleri ve dünya kadınlarını unutmazken şöyle konuştu: 

* Rusya destekli rejim güçlerinin Suriye, İdlib’deki vatan evlatlarımıza saldırısında maalesef kahraman Mehmetçiklerimizi kaybettik. Peygamber efendimize komşu eyledik. Türk Milleti’nin başı sağ olsun!
* Vatan için Şehadete eren kahramanlarımıza Cenabı Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Allah, ruhlarını şad, mekânlarını cennet eylesin. Saldırıdan yaralı kurtulan askerlerimize de acil şifalar diliyorum.
* Kimse unutmamalıdır ki, Türk Milleti kışı geçirse de yediği ayazı asla unutmaz, unutmayacaktır.
* Bugün hepimiz çok iyi biliyoruz ki, ülkemizde kontrol dışı, denetlenemez, empati yoksunu bir sistem ve sistem uygulayanlar vardır. O sistem, çocuklarımızın eğitim durumundan, bir kısmının uğradığı tacize, kadınlarımızın yaşadığı şiddet ve cinayetlerden, çalışma koşullarına kadar her duruma, sadece ve sadece kendi gücüne hizmet edecek bir çerçeveden bakmaktadır.
* Kadınlarımızın birey olarak kendi sorunlarına sahip çıkmaları,
yaratıcı güçlerini ortaya koymaları ve daha iyi bir yaşam düzeyine
ulaşmak için çaba göstermelerinin, geleceğin çağdaş Türkiye'sini kurma
çabalarımıza önemli katkılarda bulunacağına inancımız tamdır.
* Türkiye'nin çağdaşlık savını sürdürebilmesi için kadının toplumsal statüsünün
güçlendirilmesi temel önceliğimiz olarak algılanmalıdır. Ayrımcılığın
önlendiği, insanların eşitlik ilkesi çerçevesinde hak ve
özgürlüklerini adil biçimde kullandığı, kadınlarımızın yönetimin her
aşamasında daha çok temsil edildiği bir dünyada yaşamak umuduyla, tüm
kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.
* Bugün demokrasi şölenimizin parçalarından bir tanesi olan İyi Parti İbradı 1. Olağan Kongresi’nde bir araya geldik. İYİ parti alın teri ile yoğrulan madden manen bütün zorlukların üstesinden gelinerek meydana getirilen bir halk hareketidir. Dün de yanında olduğum bugün de milletin ümidi olarak görülen Meral Akşener’in yine yanındayız ve İYİ Parti’nin İbradı’da hizmetkarı olmaya devam etmek üzere buradayım.
* Uzun soluklu bir demokrasi ve adalet mücadelesi neticesinde çeşitli siyasi bedeller ödenmek suretiyle filizlenen, olgunlaşan ve milletimize umut olarak yeşeren İYİ Parti’nin taşıdığı bu kutlu misyonun temsilcileriyiz. Milletimizin içine düşürüldüğü ekonomik dar boğazdan çıkarılması, kadınlarımızın ve çocuklarımızın kendileri güvende hissettiği bir ülkede yaşaması, gençlerimizin Türkiye için yeniden hayaller kurabilmesi için bir umudumuz var.
* O umudun adı Meral Akşener. Türkiye’yi adım adım arşınlayan cesurlar hareketine yol başçılık yapan Meral Akşener’e sonuna kadar destek veriyoruz. Hedefimiz belli. Kararlıyız, cesuruz. Liderimiz Meral Akşener’i Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 13. Cumhurbaşkanı yapacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.