BAŞKAN BÖCEK'TEN KONYAALTI'NA MÜJDE

SİYASET 10.03.2020 - 20:04, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2616+ kez okundu.
 

BAŞKAN BÖCEK'TEN KONYAALTI'NA MÜJDE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sarısu-Lara tramvay hattı ihalesinin 15-20 gün içerisinde yapılacağını müjdeledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Başkan Onur Duruk ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile tek tek tanışan Başkan Böcek, Konyaaltı'nın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurguladı. 1 saatten fazla süren ziyarette Başkan Muhittin Böcek, belediyenin çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Başkan Böcek, Varsak'tan Meltem'e gelen tramvay hattının 1 ay içerisinde hizmete gireceğini, yapılması planlanan Sarısu-Lara tramvay hattının ihalesinin ise 15-20 gün içerisinde gerçekleştirileceğini kaydetti. Başkan Böcek sokak hayvanları için 80 dönüm arazi üzerine yeni bir barınak kurulacağını, burada ameliyathane ve hayvan ambulansı da bulunacağını belirtti. Böcek, hayvan mezarlığı için de arazi arayışlarının sürdüğünü ifade etti. Sarısu Mesire Alanı, Tünektepe, Konyaaltı Sahil Projesi, eski Vatan Kıraathanesi'nin benzerinin inşaatı konularında da açıklamalarda bulunan Başkan Böcek, ikinci dönemde de belediye başkanlığını CHP'nin kazanması gerektiğini anlattı. Başkan Böcek, belediye çalışanlarıyla ilgili olarak da açıklamalar yaparak, ASMEK'te çalışan ve sözleşmesi feshedilen bir kadın çalışanın kalp krizinden ölümünün AK Parti tarafından istismar edildiğini, halen sözleşmeli personelin çok büyük bölümünün AKP döneminde işe alındığını söyledi. Başkan Böcek, ihtiyaç duyuldukça belediyeye personel alımı yapılacağını da bildirdi. Böcek, Halk Süt uygulamasının Nisan ayında devreye gireceğini, 0-5 yaş arasında çocuğu bulunan ailelere ayda 12'şer litre pastörize süt dağıtılacağını açıkladı. Böcek, Halk Et mağazalarının her ilçede 1 adet olmak üzere yaygınlaştırılacağını, Halk Yem Fabrikası'nın kurulacağını, üniversite öğrencileri ile sanayi sitesindeki çıraklara ücretsiz çorba dağıtmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Başkan Böcek, partililerle anı fotoğrafı çektirerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sarısu-Lara tramvay hattı ihalesinin 15-20 gün içerisinde yapılacağını müjdeledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Başkan Onur Duruk ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile tek tek tanışan Başkan Böcek, Konyaaltı'nın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurguladı. 1 saatten fazla süren ziyarette Başkan Muhittin Böcek, belediyenin çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Başkan Böcek, Varsak'tan Meltem'e gelen tramvay hattının 1 ay içerisinde hizmete gireceğini, yapılması planlanan Sarısu-Lara tramvay hattının ihalesinin ise 15-20 gün içerisinde gerçekleştirileceğini kaydetti.

Başkan Böcek sokak hayvanları için 80 dönüm arazi üzerine yeni bir barınak kurulacağını, burada ameliyathane ve hayvan ambulansı da bulunacağını belirtti. Böcek, hayvan mezarlığı için de arazi arayışlarının sürdüğünü ifade etti.

Sarısu Mesire Alanı, Tünektepe, Konyaaltı Sahil Projesi, eski Vatan Kıraathanesi'nin benzerinin inşaatı konularında da açıklamalarda bulunan Başkan Böcek, ikinci dönemde de belediye başkanlığını CHP'nin kazanması gerektiğini anlattı.

Başkan Böcek, belediye çalışanlarıyla ilgili olarak da açıklamalar yaparak, ASMEK'te çalışan ve sözleşmesi feshedilen bir kadın çalışanın kalp krizinden ölümünün AK Parti tarafından istismar edildiğini, halen sözleşmeli personelin çok büyük bölümünün AKP döneminde işe alındığını söyledi. Başkan Böcek, ihtiyaç duyuldukça belediyeye personel alımı yapılacağını da bildirdi.

Böcek, Halk Süt uygulamasının Nisan ayında devreye gireceğini, 0-5 yaş arasında çocuğu bulunan ailelere ayda 12'şer litre pastörize süt dağıtılacağını açıkladı. Böcek, Halk Et mağazalarının her ilçede 1 adet olmak üzere yaygınlaştırılacağını, Halk Yem Fabrikası'nın kurulacağını, üniversite öğrencileri ile sanayi sitesindeki çıraklara ücretsiz çorba dağıtmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Başkan Böcek, partililerle anı fotoğrafı çektirerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.