Nihat Kavşut öyle bir küfür etti ki…

12.03.2020 - 14:07, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2990+ kez okundu.
 

Nihat Kavşut öyle bir küfür etti ki…

İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Nihat Kavşut, sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile istifa eden Tuğba Vural Çokal ve hocası üzerinden kime küfür etti?

İyi Parti’den istifa ederek dün AKP saflarına katılan Tuğba Vural Çokal ve Mehmet Fatih Doğrucan ile ilgili 2 yıldır yorumlarda bulunan İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Nihat Kavşut, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıyla dikkatleri üzerine çekti. Akdeniz Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan ve yıllardır ‘ben öngörüsü olan bir adamım. 1-2 yıl ilerisini görürüm’ dediği öne sürülen Mehmet Fatih Doğrucan hakkında 2 yıl önce ‘2 yıl önce Tuğba ve Hocasına KRİPTO AKP'li diye yazmışım...” diye yazan Kavşut, Fethullah Gülen’e de ‘pezevenk’ dedi. Tuğba Vural Çokal ve Mehmet Fatih Doğrucan ile hareket herkese ‘Artık orjinal AKP'lisiniz..’ diyerek hitap eden Kavşut’un sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle: Eski facebook paylaşımlarımı ve yetkililere attığım whatsap mesajlarımı kontrol ettim. 2 yıl önce Tuğba ve Hocasına KRİPTO AKP'li diye yazmışım... Sonuç mu ben il başkanı olamamıştım... ben belediyede bürokrat olamamıştım... Ben söylemiştim demek hiçbir işe yaramıyor ama BEN SÖYLEMİŞTİM... Şimdi Akp de il başkanı, ilçe başkanı dizayn edebilecekmisin bakalım... Dün Fethullah Gülen denen pezevengi öve öve makamlara gelenler, bugün aynı pezevenge söve söve makamlarını koruyorlar... Dün Tuğba ve Hocasına methiyeler dizerek bağlılık yeminleri ederek makam sahibi olanlar, Bugün aynı kişilere söverek dün yaptıkları yanlışları unutturamayacaklar... Sen ve avenen için hep KRİPTO AKP'li dedim... Artık orjinal AKP'lisiniz... Kırıntılarını da al git... Ben mi? BEN HAKKIMI ALMAYA GELİYORUM. ANTALYA İYİ OLACAK...
İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Nihat Kavşut, sosyal medya hesabından paylaştığı yazı ile istifa eden Tuğba Vural Çokal ve hocası üzerinden kime küfür etti?

İyi Parti’den istifa ederek dün AKP saflarına katılan Tuğba Vural Çokal ve Mehmet Fatih Doğrucan ile ilgili 2 yıldır yorumlarda bulunan İyi Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Nihat Kavşut, sosyal medya hesabından paylaştığı yazıyla dikkatleri üzerine çekti. Akdeniz Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapan ve yıllardır ‘ben öngörüsü olan bir adamım. 1-2 yıl ilerisini görürüm’ dediği öne sürülen Mehmet Fatih Doğrucan hakkında 2 yıl önce ‘2 yıl önce Tuğba ve Hocasına KRİPTO AKP'li diye yazmışım...” diye yazan Kavşut, Fethullah Gülen’e de ‘pezevenk’ dedi. Tuğba Vural Çokal ve Mehmet Fatih Doğrucan ile hareket herkese ‘Artık orjinal AKP'lisiniz..’ diyerek hitap eden Kavşut’un sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şöyle:

Eski facebook paylaşımlarımı ve yetkililere attığım whatsap mesajlarımı kontrol ettim.

2 yıl önce Tuğba ve Hocasına KRİPTO AKP'li diye yazmışım...

Sonuç mu ben il başkanı olamamıştım...

ben belediyede bürokrat olamamıştım...

Ben söylemiştim demek hiçbir işe yaramıyor ama BEN SÖYLEMİŞTİM...

Şimdi Akp de il başkanı, ilçe başkanı dizayn edebilecekmisin bakalım...

Dün Fethullah Gülen denen pezevengi öve öve makamlara gelenler, bugün aynı pezevenge söve söve makamlarını koruyorlar...

Dün Tuğba ve Hocasına methiyeler dizerek bağlılık yeminleri ederek makam sahibi olanlar,

Bugün aynı kişilere söverek dün yaptıkları yanlışları unutturamayacaklar...

Sen ve avenen için hep KRİPTO AKP'li dedim...

Artık orjinal AKP'lisiniz...

Kırıntılarını da al git...

Ben mi?

BEN HAKKIMI ALMAYA GELİYORUM.

ANTALYA İYİ OLACAK...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.