İyi Parti’de üyelik fiyaskosu

SİYASET 12.03.2020 - 17:48, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2623+ kez okundu.
 

İyi Parti’de üyelik fiyaskosu

Antalya’da İYİ Parti’nin yaptığı üyeliklerle alakalı değişik iddialar ortaya çıkmaya başladı. 600 delegeyi belirleyecek bazı üyelerin partiyle alakası olmayan insanlardan emanet üyelik istediği öne sürüldü.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Antalya’ya il başkanı olarak gönderilen Yavuz Temizer ile birlikte başlayan kota ve üyelik çalışmaları beraberinde bazı çirkin ve hiç yaşanmamış olayları getirdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Haberakar.com’un haberine göre, Elmalı’da siyaset ve parti ile alakalı olmayan insanlardan emanet üyelik istendiği kaleme alındı. Cep telefonu mesajında kullanılan ifadeler dikkat çekti. İşte o haber: ŞİMDİ ÜYE OL, SEÇİMDEN SONRA İSTİFA EDERSİN! Antalya’da İYİ Parti’ye böyle üye kaydediyorlar... 600 delegeyi belirleyecek üyelerin partiyle ilgisi olmayan insanlardan seçilmesi parti içinde rahatsızlığa sebep oluyor. ANTALYA’da 17 Mayıs’ta yapılması planlanan İYİ Parti’nin il kongresi öncesinde 600 delegeyi belirleyecek olan üye kayıtlarında usulsüzlük yapıldığı iddiaları gündemden hiç düşmüyor. USULSÜZLÜK DİZBOYU İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından görevden alınan eski İl Başkanı Yavuz Temizer ve ekibinin “Üye sayısını 3 binden 17 bine çıkardık” dediği yapının usulsüzlüklerle yapıldığı ortaya çıktı. ELMALI’DA GARİP MESAJ Yavuz Temizer ve özellikle İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın başını çektiği ekip, Elmalı’da vatandaşlara Whatsapp’tan garip mesajlar atarak üyelik çağrısında bulunuyor. “SEÇİMDEN SONRA İSTİFA EDERSİN” Bu ekibin vatandaşlara gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandığı ortaya çıktı: “- Nadir, seni üye yapsak ya İYİ Parti’ye… Seçimden sonra istifa edersin, Yeni Mah. Kişi lazım bize. Seninle bilader yapalım. Niye cevap vermiyon dı berber? - Abi ben olmam, siyaset işine bakma!”
Antalya’da İYİ Parti’nin yaptığı üyeliklerle alakalı değişik iddialar ortaya çıkmaya başladı. 600 delegeyi belirleyecek bazı üyelerin partiyle alakası olmayan insanlardan emanet üyelik istediği öne sürüldü.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Antalya’ya il başkanı olarak gönderilen Yavuz Temizer ile birlikte başlayan kota ve üyelik çalışmaları beraberinde bazı çirkin ve hiç yaşanmamış olayları getirdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Haberakar.com’un haberine göre, Elmalı’da siyaset ve parti ile alakalı olmayan insanlardan emanet üyelik istendiği kaleme alındı. Cep telefonu mesajında kullanılan ifadeler dikkat çekti.

İşte o haber:

ŞİMDİ ÜYE OL, SEÇİMDEN SONRA İSTİFA EDERSİN!

Antalya’da İYİ Parti’ye böyle üye kaydediyorlar... 600 delegeyi belirleyecek üyelerin partiyle ilgisi olmayan insanlardan seçilmesi parti içinde rahatsızlığa sebep oluyor.

ANTALYA’da 17 Mayıs’ta yapılması planlanan İYİ Parti’nin il kongresi öncesinde 600 delegeyi belirleyecek olan üye kayıtlarında usulsüzlük yapıldığı iddiaları gündemden hiç düşmüyor.

USULSÜZLÜK DİZBOYU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından görevden alınan eski İl Başkanı Yavuz Temizer ve ekibinin “Üye sayısını 3 binden 17 bine çıkardık” dediği yapının usulsüzlüklerle yapıldığı ortaya çıktı.

ELMALI’DA GARİP MESAJ

Yavuz Temizer ve özellikle İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın başını çektiği ekip, Elmalı’da vatandaşlara Whatsapp’tan garip mesajlar atarak üyelik çağrısında bulunuyor.

“SEÇİMDEN SONRA İSTİFA EDERSİN”

Bu ekibin vatandaşlara gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandığı ortaya çıktı:

“- Nadir, seni üye yapsak ya İYİ Parti’ye… Seçimden sonra istifa edersin, Yeni Mah. Kişi lazım bize. Seninle bilader yapalım. Niye cevap vermiyon dı berber?

- Abi ben olmam, siyaset işine bakma!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.