İyi Parti'nin il yöneticileri neden kavga etti?

12.03.2020 - 20:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2943+ kez okundu.
 

İyi Parti'nin il yöneticileri neden kavga etti?

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın Antalya ziyaretinin hemen ardından bugün yapılan yönetim toplantısında Hasan Ünlüel ve Mehmet Yıldırım'ın tartıştığı öğrenildi. Tartışmanın Döşemealtı İlçesi ile ilgili olduğu öne sürüldü.

İyi Parti'de Yavuz Temizer'in görevden alınmasının ardından İl Başkanı olan ve dün Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı ağırlayan Mehmet Başaran, bugün yönetimi ve divanı ile bir araya geldi. Yönetim toplantısında Hasan Ünlüel ve Mehmet Yıldırım'ın Döşemealtı ilçesinde yaşanan delege seçimleri ve usulsüzlükleri üzerine tartıştığı iddia edildi. Hasan Ünlüel'in Mehmet Yıldırım'a 'Döşemealtı'nda yaptığınız hukuksuzlukları bir bir anlatırım' dediği ve çıkan tartışmayı partililerin ayırdığı gelen haberler arasında. Son dönemde hareketli saatler yaşayan İyi Parti'de yeni il başkanının göreve başlaması ile birlikte tartışmalar da beraberinde geldi. Özellikle Eski Başkan Temizer zamanında yapılan görevden alma ve atamalardan sonra diğer ayak Döşemealtı ve Elmalı ilçelerine operasyon yapmaya çalışılması tepkilere yol açarken, Ünlüel ve Yıldırım arasında yaşanan gerginliğinin altında da Döşemealtı İlçe Başkanı Kazım Gedik'in görevden alınması olduğu konuşuluyor. Mehmet AKYOL
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın Antalya ziyaretinin hemen ardından bugün yapılan yönetim toplantısında Hasan Ünlüel ve Mehmet Yıldırım'ın tartıştığı öğrenildi. Tartışmanın Döşemealtı İlçesi ile ilgili olduğu öne sürüldü.

İyi Parti'de Yavuz Temizer'in görevden alınmasının ardından İl Başkanı olan ve dün Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ı ağırlayan Mehmet Başaran, bugün yönetimi ve divanı ile bir araya geldi. Yönetim toplantısında Hasan Ünlüel ve Mehmet Yıldırım'ın Döşemealtı ilçesinde yaşanan delege seçimleri ve usulsüzlükleri üzerine tartıştığı iddia edildi. Hasan Ünlüel'in Mehmet Yıldırım'a 'Döşemealtı'nda yaptığınız hukuksuzlukları bir bir anlatırım' dediği ve çıkan tartışmayı partililerin ayırdığı gelen haberler arasında. Son dönemde hareketli saatler yaşayan İyi Parti'de yeni il başkanının göreve başlaması ile birlikte tartışmalar da beraberinde geldi. Özellikle Eski Başkan Temizer zamanında yapılan görevden alma ve atamalardan sonra diğer ayak Döşemealtı ve Elmalı ilçelerine operasyon yapmaya çalışılması tepkilere yol açarken, Ünlüel ve Yıldırım arasında yaşanan gerginliğinin altında da Döşemealtı İlçe Başkanı Kazım Gedik'in görevden alınması olduğu konuşuluyor.

Mehmet AKYOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.