BİZE BİR MASAL ANLAT BAŞKAN!..

SİYASET 16.04.2020 - 21:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3066+ kez okundu.
 

BİZE BİR MASAL ANLAT BAŞKAN!..

Kırbıyık A.Ş yönetim kurulu başkanı Harun Kırbıyık’ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısına Antalya basınından katılım oldukça düşük seviyede ‘sen, ben, bizim oğlun’ modunda gerçekleşmişti. Ama bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Aksu Belediyesi’nin basın ekibinin toplantıda ne işi vardı?

Kırbıyık A.Ş. Sahibi Harun Şahin Kırbıyık’ın genel müdürü ile yaptığı basın toplantısından daha fazla Aksu Belediyesi basın bürosundan bir ekibin Kırbıyık'ın düzenlediği basın toplantısına katılması kafaları karıştırdı. Özel bir şirket olan Kırbıyık A.Ş.’nin düzenlediği bir toplantıya Aksu Belediyesi gibi resmi bir hüviyeti olan kurumun eleman göndermesi, ‘belediye ile Kırbıyık arasında ne gibi bir ilişki var’ sorusunu da beraberinde getirdi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in bilgisi dışında olmasının teknik olarak imkansız olduğu böyle fiili bir durumdan sonra Sayın Şahin, Aksu ve Antalya halkına bir açıklama yapmak zorundadır. Aksu belediyesi ile Kırbıyık A.Ş. arasında ne gibi bir ilişki var? Ahbap çavuş ilişkisi içinde belediye basın bürosunun özel bir firmanın etkinliğinde görevlendirilmesi ne kadar ahlaki? Belediyenin basın ekibi, Aksu’da faaliyet gösteren özel şirketlerin basın toplantılarına da katılıyor mu? Basın toplantısında Kırbıyık’ın hesabından canlı yayın için görüntüyü Aksu Belediyesi’nin basın çalışanlarından biri mi yaptı? Öte yandan basın toplantısının hemen ardından açıklamaların montajlanıp, haberleştirerek yine sosyal medya hesaplarında yayınlanan video Aksu Belediyesi tarafından mı hazırlandı? Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in basın ekibinin özel bir şirketin toplantısına katılıp, orada görev yaptıklarından haberi var mı? Halil Şahin'in olaydan haberi yoksa öğrendikten sonra bir işlem başlattı mı? Haber : Mehmet AKYOL – Hakan ÇIRAK
Kırbıyık A.Ş yönetim kurulu başkanı Harun Kırbıyık’ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısına Antalya basınından katılım oldukça düşük seviyede ‘sen, ben, bizim oğlun’ modunda gerçekleşmişti. Ama bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Aksu Belediyesi’nin basın ekibinin toplantıda ne işi vardı?

Kırbıyık A.Ş. Sahibi Harun Şahin Kırbıyık’ın genel müdürü ile yaptığı basın toplantısından daha fazla Aksu Belediyesi basın bürosundan bir ekibin Kırbıyık'ın düzenlediği basın toplantısına katılması kafaları karıştırdı.

Özel bir şirket olan Kırbıyık A.Ş.’nin düzenlediği bir toplantıya Aksu Belediyesi gibi resmi bir hüviyeti olan kurumun eleman göndermesi, ‘belediye ile Kırbıyık arasında ne gibi bir ilişki var’ sorusunu da beraberinde getirdi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in bilgisi dışında olmasının teknik olarak imkansız olduğu böyle fiili bir durumdan sonra Sayın Şahin, Aksu ve Antalya halkına bir açıklama yapmak zorundadır.

Aksu belediyesi ile Kırbıyık A.Ş. arasında ne gibi bir ilişki var?

Ahbap çavuş ilişkisi içinde belediye basın bürosunun özel bir firmanın etkinliğinde görevlendirilmesi ne kadar ahlaki?

Belediyenin basın ekibi, Aksu’da faaliyet gösteren özel şirketlerin basın toplantılarına da katılıyor mu?

Basın toplantısında Kırbıyık’ın hesabından canlı yayın için görüntüyü Aksu Belediyesi’nin basın çalışanlarından biri mi yaptı?

Öte yandan basın toplantısının hemen ardından açıklamaların montajlanıp, haberleştirerek yine sosyal medya hesaplarında yayınlanan video Aksu Belediyesi tarafından mı hazırlandı?

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in basın ekibinin özel bir şirketin toplantısına katılıp, orada görev yaptıklarından haberi var mı?

Halil Şahin'in olaydan haberi yoksa öğrendikten sonra bir işlem başlattı mı?

Haber : Mehmet AKYOL – Hakan ÇIRAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.