İYİ, KÖTÜ, ÇİRKİN, Antalya ?

SİYASET 03.05.2020 - 17:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2470+ kez okundu.
 

İYİ, KÖTÜ, ÇİRKİN, Antalya ?

İbrahim Uysal, Antalya siyasetinin iyi, kötü, çirkinlerini yazdı...

Hemen hemen izlemeyeyeniniz yoktur. Hatta ders kitaplarına konu olmuştur.! İyi, kötü ve çirkinin düellosuna sahip bu film aslında insanların içindeki ihtirası ve hırsı anlatan ender yapıtlardandır... Antalya işte tam da Western filmi tadında, Covid 19 salgını sonrası İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı olarak kongreye hazırlanacak.! Muhtemel konuşulanlara ve fısıltılara bakacak olursak en yakın senaryoyu "İYİ, KÖTÜ, ÇİRKİN" filminde bulmak mümkün.. Ancak bu kez yeni birşeyler yapmak, yarım kalan "İYİ"liklerin kötü ve çirkinin türlü oyunları ile görevden alınan İl Başkanı sayın Ahmet Aydın ve ekibi, Antalya'nın hakettiği gerçek değeri görmesi için yeni oluşumda yer alacak oyuncular ve ekibi sadece kendilerini oynayacaklar.! Sahtelikten, siyaset simsarlığından uzak, o bilinen koltuk siyaseti yerine, halkın özlediği samimi siyaseti tüm Antalya'da hissettirecek ve halkla içiçe, genciyle, öğrencisiyle, yaşlısıyla, emeklisiyle, kadınların kendini siyasette gerçekten özel hissettiği, tarımda, sanayide, toplumun tüm değerli dinamikleri ile tek senaryomuzu hep birlikte yazacağız ve bu kez adı sadece "İYİ" olacak. Hedeflerin elde edilmesinde, İttifak ruhunun haklı kazanımlarını geri almak, "tarlayı sürenin hasadını icar'a kaptırmaması için, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde makam aldıktan sonra " ben İYİ Parti ile bu makama gelmedim" diyecek kadar "kötü"leşenleri, Belediye seçimlerinde gecesini gündüzüne katan Antalya'nın ondokuz İlçesini karış karış, her türlü siyasi baskıya ve kıt imkanlara rağmen defalarca ezberleyen, tek derdinin Millet İttifakının kazanımı olması için ailesi, işi ve sevdiklerinden uzak kalan, belaltı siyasete göğsünü siper eden sayın Ahmet Aydın ve ekibinin dışında, bu süreçte hiç yer almayan, seçimlerde ortalıklarda görünmeyen ancak Büyükşehir dahil olmak üzere İlçe Belediyeleri kazanılınca partiye üye olmak için sıra bekleyen "Çirkin"leri, kendini siyasetçi sanan etkisizleri, Meclis üyesi listelerinde kendilerini görmeyince partiden istifa edenleri, bir gün orada bir gün burada olan omurgasızları, senaryonun normal akışında başta siyasetin duayeni sayılabilecek birikimdeki Muratpaşa İlçe Başkanı sayın Mustafa Gönenç gibi ilçe başkanlarını görevden alarak müdahale edenleri bu kez senaryoya asla dahil etmeyeceğiz. Çünkü bu film gerçek İYİ'lerin senaryosu olacak.! İYİ Parti Antalya Teşkilatı olarak burada her filmin sonundaki eğer ki mutlu son kuralı ! değişmezse ki öyle görünüyor sahneden gülerek ve en sonunda perde "Aydın" lanarak ayrılacağız. ! Siz yeter ki güneşin "Aydın"lığına inanın. Kalın sağlıcakla.
İbrahim Uysal, Antalya siyasetinin iyi, kötü, çirkinlerini yazdı...

Hemen hemen izlemeyeyeniniz yoktur. Hatta ders kitaplarına konu olmuştur.! İyi, kötü ve çirkinin düellosuna sahip bu film aslında insanların içindeki ihtirası ve hırsı anlatan ender yapıtlardandır...

Antalya işte tam da Western filmi tadında, Covid 19 salgını sonrası İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı olarak kongreye hazırlanacak.! Muhtemel konuşulanlara ve fısıltılara bakacak olursak en yakın senaryoyu "İYİ, KÖTÜ, ÇİRKİN" filminde bulmak mümkün..

Ancak bu kez yeni birşeyler yapmak, yarım kalan "İYİ"liklerin kötü ve çirkinin türlü oyunları ile görevden alınan İl Başkanı sayın Ahmet Aydın ve ekibi, Antalya'nın hakettiği gerçek değeri görmesi için yeni oluşumda yer alacak oyuncular ve ekibi sadece kendilerini oynayacaklar.!

Sahtelikten, siyaset simsarlığından uzak, o bilinen koltuk siyaseti yerine, halkın özlediği samimi siyaseti tüm Antalya'da hissettirecek ve halkla içiçe, genciyle, öğrencisiyle, yaşlısıyla, emeklisiyle, kadınların kendini siyasette gerçekten özel hissettiği, tarımda, sanayide, toplumun tüm değerli dinamikleri ile tek senaryomuzu hep birlikte yazacağız ve bu kez adı sadece "İYİ" olacak.

Hedeflerin elde edilmesinde, İttifak ruhunun haklı kazanımlarını geri almak, "tarlayı sürenin hasadını icar'a kaptırmaması için, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde makam aldıktan sonra " ben İYİ Parti ile bu makama gelmedim" diyecek kadar "kötü"leşenleri, Belediye seçimlerinde gecesini gündüzüne katan Antalya'nın ondokuz İlçesini karış karış, her türlü siyasi baskıya ve kıt imkanlara rağmen defalarca ezberleyen, tek derdinin Millet İttifakının kazanımı olması için ailesi, işi ve sevdiklerinden uzak kalan, belaltı siyasete göğsünü siper eden sayın Ahmet Aydın ve ekibinin dışında, bu süreçte hiç yer almayan, seçimlerde ortalıklarda görünmeyen ancak Büyükşehir dahil olmak üzere İlçe Belediyeleri kazanılınca partiye üye olmak için sıra bekleyen "Çirkin"leri, kendini siyasetçi sanan etkisizleri, Meclis üyesi listelerinde kendilerini görmeyince partiden istifa edenleri, bir gün orada bir gün burada olan omurgasızları, senaryonun normal akışında başta siyasetin duayeni sayılabilecek birikimdeki Muratpaşa İlçe Başkanı sayın Mustafa Gönenç gibi ilçe başkanlarını görevden alarak müdahale edenleri bu kez senaryoya asla dahil etmeyeceğiz. Çünkü bu film gerçek İYİ'lerin senaryosu olacak.!

İYİ Parti Antalya Teşkilatı olarak burada her filmin sonundaki eğer ki mutlu son kuralı ! değişmezse ki öyle görünüyor sahneden gülerek ve en sonunda perde "Aydın" lanarak ayrılacağız. !

Siz yeter ki güneşin "Aydın"lığına inanın.

Kalın sağlıcakla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.