1 Haziran’da bar, pavyon ve diskotekler de açılacak mı?

SİYASET 14.05.2020 - 21:36, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3066+ kez okundu.
 

1 Haziran’da bar, pavyon ve diskotekler de açılacak mı?

Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, normalleşmeyi hızlandırma adı altında 11 Mayıs’ta açılan AVM’lerin ardından hükümetin 1 Haziran’dan itibaren açmayı planladığı eğlence yerleri arasında bar, pavyon ve diskotek gibi yerlerin olup olmadığını sordu.

Koronavirüs ile birlikte alınan tedbirlerin normalleşme adı altında rant odaklı faaliyetlere döndürülmeye çalışıldığını ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Normalleşmeyi hızlandırma adı altında 1 Haziran’dan itibaren açılması planlanan eğlence yerleri arasında bar, pavyon ve diskotek gibi yerlerin olup olmadığını soran Başkan Düzen, kontrolün nasıl yapılacağının kafalarda soru işareti oluşturduğunu vurguladı. İşte Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen’in sosyal medya paylaşımı: Normalleşmeyi hızlandırma adı altında aldığı rant odaklı kararla 11 Mayıs’ta AVM’leri açan hükümet, 1 Haziran itibariyle de umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile çay bahçesi, dernek lokalleri, yüzme havuzu, kaplıca ve spor merkezleri gibi tesislerin açılacağını açıkladı. Peki söyler misiniz lütfen, eğlence yerlerindeki kastınız bar, pavyon ve diskotek gibi yerler midir? Şayet öyleyse; Buralardaki sosyal mesafe kriterini nasıl uygulamayı düşünüyorsunuz? Ayrıca; Meclis kapalı, Adalet mekanizması normalleşmemiş, Camilerde sadece ezan okunuyor ve Cuma namazımızı kılmayı 12 Haziran’a erteliyorsunuz, fakat eğlence yerlerini 1 Haziran’da açıyorsunuz! Bu planlama hangi aklın ürünüdür Allah aşkına?
Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, normalleşmeyi hızlandırma adı altında 11 Mayıs’ta açılan AVM’lerin ardından hükümetin 1 Haziran’dan itibaren açmayı planladığı eğlence yerleri arasında bar, pavyon ve diskotek gibi yerlerin olup olmadığını sordu.

Koronavirüs ile birlikte alınan tedbirlerin normalleşme adı altında rant odaklı faaliyetlere döndürülmeye çalışıldığını ifade eden Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Normalleşmeyi hızlandırma adı altında 1 Haziran’dan itibaren açılması planlanan eğlence yerleri arasında bar, pavyon ve diskotek gibi yerlerin olup olmadığını soran Başkan Düzen, kontrolün nasıl yapılacağının kafalarda soru işareti oluşturduğunu vurguladı.

İşte Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen’in sosyal medya paylaşımı:

Normalleşmeyi hızlandırma adı altında aldığı rant odaklı kararla 11 Mayıs’ta AVM’leri açan hükümet, 1 Haziran itibariyle de umuma açık istirahat ve eğlence yerleri ile çay bahçesi, dernek lokalleri, yüzme havuzu, kaplıca ve spor merkezleri gibi tesislerin açılacağını açıkladı.

Peki söyler misiniz lütfen, eğlence yerlerindeki kastınız bar, pavyon ve diskotek gibi yerler midir?

Şayet öyleyse;

Buralardaki sosyal mesafe kriterini nasıl uygulamayı düşünüyorsunuz?

Ayrıca;

Meclis kapalı,

Adalet mekanizması normalleşmemiş,

Camilerde sadece ezan okunuyor ve Cuma namazımızı kılmayı 12 Haziran’a erteliyorsunuz,

fakat eğlence yerlerini 1 Haziran’da açıyorsunuz!

Bu planlama hangi aklın ürünüdür Allah aşkına?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.