29 EKİM İÇİN ÇOK ÖZEL KUTLAMALAR

KÜLTÜR 23.10.2020 - 00:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2348+ kez okundu.
 

29 EKİM İÇİN ÇOK ÖZEL KUTLAMALAR

Büyükşehir’den Cumhuriyet Bayramı’na özel coşkulu kutlama hazırlığı Mobil konserler ve mobil fener alayı kutlamalara renk katacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kentin dört bir yanında düzenleyeceği etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyetin 97. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Bandosu 24-29 Ekim tarihleri arasında 19 ilçede mobil konserler düzenleyecek. 29 Ekim’de düzenlenecek mobil fener alayı ise bayram coşkusuna renk katacak. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak alanda fotoğraf sergisi, ilk meclis kürsüsünün de içinde yer alacağı fotoğraf çekim alanı, belgesel gösterimi ve canlı heykeller yer alacak. Kutlamalar kapsamında Kaş Patara’daki ilk meclis binasında ise “Cumhuriyet Çocuk Şenliği” düzenlenecek. Yediden yetmişe tüm Antalyalılara Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Cumhuriyetin 97. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Antalya’nın dört bir yanını bayraklarla donatacak ayrıca Antalyalılara Türk Bayrağı ile birlikte Cumhuriyet Bayramı’na özel tasarımlı yıkanabilir maskeler dağıtılacak. 24-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerle 19 ilçede Antalyalılar bayram coşkusuna ortak olacak.  
Büyükşehir’den Cumhuriyet Bayramı’na özel coşkulu kutlama hazırlığı Mobil konserler ve mobil fener alayı kutlamalara renk katacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kentin dört bir yanında düzenleyeceği etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Cumhuriyetin 97. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Bandosu 24-29 Ekim tarihleri arasında 19 ilçede mobil konserler düzenleyecek. 29 Ekim’de düzenlenecek mobil fener alayı ise bayram coşkusuna renk katacak.

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak alanda fotoğraf sergisi, ilk meclis kürsüsünün de içinde yer alacağı fotoğraf çekim alanı, belgesel gösterimi ve canlı heykeller yer alacak. Kutlamalar kapsamında Kaş Patara’daki ilk meclis binasında ise “Cumhuriyet Çocuk Şenliği” düzenlenecek.

Yediden yetmişe tüm Antalyalılara Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Cumhuriyetin 97. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Antalya’nın dört bir yanını bayraklarla donatacak ayrıca Antalyalılara Türk Bayrağı ile birlikte Cumhuriyet Bayramı’na özel tasarımlı yıkanabilir maskeler dağıtılacak. 24-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerle 19 ilçede Antalyalılar bayram coşkusuna ortak olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.