MUAMMER AK'DA O KERVANA UYDU

ASAYİŞ 04.06.2021 - 23:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3058+ kez okundu.
 

MUAMMER AK'DA O KERVANA UYDU

Son günlerde Türkiye gündemi ile ilgili önemli iddiaları gündeme getiren Reis Sedat Peker ile resimlei ortaya çıkan ünlülerin sosyal medya hesaplarında bulunan resimleri kaldıranlar kervanına AKP'li Muammer AK'da katıldı.

Güc dengesi döndükçe dönenler ortaya çıkmaya başladı...  Elmalı Güreş Ağası AKP'li Muammer AK'ın büyük bir telaşla Reis Sedat Peker paylaşımlarını kaldırdığı ortaya çıktı...   Bir Zamanlar Reis Sedat Peker'le Fotoğraf Çekmek İçin Sıraya Giren Ünlülerin Birer Birer fotoğrafları silenler kervanına AKP Antalya il yönetim kurulu üyesi Muammer AK'ın da katıldığı gözlendi.    Bir süre önce YouTube hesabından videolar yayınlamaya başlayan Reis Sedat Peker, anlattığı olaylar ve ortaya attığı iddialarla son zamanların en çok konuşulan ismi haline geldi. Türkiye gündemini sarsan açıklamalar sonrası, hükümete yakın bir çok ünlünün geçmişte yaptıkları Reis Sadat Peker paylaşımlarını sildikleri gündeme gelmişti. AKP Antalya il yönetim kurulu üyesi Elmalı Güreş Ağası Muammer AK ' da Reis Sadat Peker resimlerini silenler kervanına girenler arasında olduğu gözlendi.     Reis Sedat Peker'in Elmalı ilçesi ziyaretinde, Peker ile resim paylaşabilmek için aracılar koyduğu bilenen AKP'li yöneticinin, sosyal medya hesabından fotoğrafları kaldırması manidar karşılandı. AKP'li yöentici Muammer AK, resim kaldıranlar kervanına girdi... 
Son günlerde Türkiye gündemi ile ilgili önemli iddiaları gündeme getiren Reis Sedat Peker ile resimlei ortaya çıkan ünlülerin sosyal medya hesaplarında bulunan resimleri kaldıranlar kervanına AKP'li Muammer AK'da katıldı.

Güc dengesi döndükçe dönenler ortaya çıkmaya başladı... 

Elmalı Güreş Ağası AKP'li Muammer AK'ın büyük bir telaşla Reis Sedat Peker paylaşımlarını kaldırdığı ortaya çıktı...

 

Bir Zamanlar Reis Sedat Peker'le Fotoğraf Çekmek İçin Sıraya Giren Ünlülerin Birer Birer fotoğrafları silenler kervanına AKP Antalya il yönetim kurulu üyesi Muammer AK'ın da katıldığı gözlendi. 

 

Bir süre önce YouTube hesabından videolar yayınlamaya başlayan Reis Sedat Peker, anlattığı olaylar ve ortaya attığı iddialarla son zamanların en çok konuşulan ismi haline geldi. Türkiye gündemini sarsan açıklamalar sonrası, hükümete yakın bir çok ünlünün geçmişte yaptıkları Reis Sadat Peker paylaşımlarını sildikleri gündeme gelmişti. AKP Antalya il yönetim kurulu üyesi Elmalı Güreş Ağası Muammer AK ' da Reis Sadat Peker resimlerini silenler kervanına girenler arasında olduğu gözlendi. 

 

 Reis Sedat Peker'in Elmalı ilçesi ziyaretinde, Peker ile resim paylaşabilmek için aracılar koyduğu bilenen AKP'li yöneticinin, sosyal medya hesabından fotoğrafları kaldırması manidar karşılandı.

AKP'li yöentici Muammer AK, resim kaldıranlar kervanına girdi... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.