Büyüksehir
asb

Mahmutlar da CHP rüzgarı

SİYASET 26.12.2021 - 12:43, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1011+ kez okundu.
 

Mahmutlar da CHP rüzgarı

Alanya Mahmutlar da CHP rüzgarı esti. Bir dizi etkinlik düzenleyen CHP, Pazar esnafını ziyaret etti, konserli parti binası açılışı yaptı ve 30 kadar yeni üyeye parti rozeti taktı.

Parti, basın bölümünden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı. "Mahmutlar Mahalle temsilciliğimizin yeni hizmet ofisinin tanıtımı dolayısıyla düzenlediği etkinliğe Antalya milletvekilimiz Rafet Zeybek, Göktepe belediye baskanı Mustafa Doğan, ilçe başkanımız Coşkun Karadağ, ilçe yöneticilerimiz, kadın kolları başkanımız Didem Karagöz, gençlik kolları başkanımız Birkan Ceylan ve pek çok partilimizle birlikte katıldık. Gönülden Gönüle Nağmeler korosunun verdiği konserle renklenen tanıtımda kalabalık bir grubun partimize üye olarak katılımını da gerçekleştirdik" Haber:Zeki Demir
Alanya Mahmutlar da CHP rüzgarı esti. Bir dizi etkinlik düzenleyen CHP, Pazar esnafını ziyaret etti, konserli parti binası açılışı yaptı ve 30 kadar yeni üyeye parti rozeti taktı.
Parti, basın bölümünden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı. "Mahmutlar Mahalle temsilciliğimizin yeni hizmet ofisinin tanıtımı dolayısıyla düzenlediği etkinliğe Antalya milletvekilimiz Rafet Zeybek, Göktepe belediye baskanı Mustafa Doğan, ilçe başkanımız Coşkun Karadağ, ilçe yöneticilerimiz, kadın kolları başkanımız Didem Karagöz, gençlik kolları başkanımız Birkan Ceylan ve pek çok partilimizle birlikte katıldık. Gönülden Gönüle Nağmeler korosunun verdiği konserle renklenen tanıtımda kalabalık bir grubun partimize üye olarak katılımını da gerçekleştirdik"
Haber:Zeki Demir
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.