Büyüksehir
asb

Aksu AKP Gençlik Kolları Başkanı istifa etti

GÜNDEM 28.12.2021 - 21:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2350+ kez okundu.
 

Aksu AKP Gençlik Kolları Başkanı istifa etti

Son dönemde sık sık istifalarla gündeme gelen AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı'ndan bir istifa haberi daha geldi. Aksu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Taşkın, işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı'nda istifalar sürüyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Kamile Demiralp ve Barbaros Mahalle Başkanı Bayram Erdemir'in ardından bir istifa haberi de İlçe Gençlik Kolları'ndan geldi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Taşkın, işlerinin yoğunluğundan dolayı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Taşkın, "İşlerimin yoğunluğu nedeniyle, görevimden kendi isteğimle ayrıldım. Başka olayların içerisine çekmeye çalışıyorlar; ama farklı bir durum söz konusu değil" diye konuştu. KADIN KOLLARI YÖNETİMİNDE İSTİFA Öte yandan, İlçe Kadın Kolları yönetiminde yer alan Mayise Erdemir ve Songül Dönmez de görevlerinden istifa etti. Art arda yaşanan istifaların nedeni kamuoyu tarafından merak edilirken, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci'den istifalarla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Kaynak ( Harman Medya )
Son dönemde sık sık istifalarla gündeme gelen AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı'ndan bir istifa haberi daha geldi. Aksu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Taşkın, işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevinden istifa ettiğini duyurdu.
AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı'nda istifalar sürüyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Kamile Demiralp ve Barbaros Mahalle Başkanı Bayram Erdemir'in ardından bir istifa haberi de İlçe Gençlik Kolları'ndan geldi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Taşkın, işlerinin yoğunluğundan dolayı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Taşkın, "İşlerimin yoğunluğu nedeniyle, görevimden kendi isteğimle ayrıldım. Başka olayların içerisine çekmeye çalışıyorlar; ama farklı bir durum söz konusu değil" diye konuştu.
KADIN KOLLARI YÖNETİMİNDE İSTİFA
Öte yandan, İlçe Kadın Kolları yönetiminde yer alan Mayise Erdemir ve Songül Dönmez de görevlerinden istifa etti. Art arda yaşanan istifaların nedeni kamuoyu tarafından merak edilirken, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci'den istifalarla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Kaynak ( Harman Medya )
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.