Büyüksehir
asb

Tıraş Bir Kez Daha Güven Tazeledi!

SİYASET 13.01.2022 - 00:52, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3086+ kez okundu.
 

Tıraş Bir Kez Daha Güven Tazeledi!

KEMER Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mustafa Tıraş, yeniden güven tazeledi.

Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu Arslanbucak Kemer Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirildi. Genel kurula siyasi parti temsilcileri ve odaya üye şoförler katıldı. Odanın kurucularından olan ve kuruluşundan bugüne kadar başkanlık görevini yapan Mustafa Tıraş, seçime tek listeyle girerek yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu ise: Ramazan Kurgan, Turan Akkelle,Nevzat Gürcan, Şerafettin Kaplan, Mesut Kaya ve Mustafa Şirin'den oluştu. Tıraş yaptığı açıklamada; Kemer'de şoför esnafının bize verdiği destekten ve güvenden dolayı tüm esnaf camiasına teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışacağım" dedi. Haber: Reşat Aydoğdu
KEMER Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulunda mevcut Başkan Mustafa Tıraş, yeniden güven tazeledi.
Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu Arslanbucak Kemer Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirildi. Genel kurula siyasi parti temsilcileri ve odaya üye şoförler katıldı.
Odanın kurucularından olan ve kuruluşundan bugüne kadar başkanlık görevini yapan Mustafa Tıraş, seçime tek listeyle girerek yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu ise: Ramazan Kurgan, Turan Akkelle,Nevzat Gürcan, Şerafettin Kaplan, Mesut Kaya ve Mustafa Şirin'den oluştu.
Tıraş yaptığı açıklamada; Kemer'de şoför esnafının bize verdiği destekten ve güvenden dolayı tüm esnaf camiasına teşekkür ediyorum. Onlara layık olmaya çalışacağım" dedi.
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.