Büyüksehir
asb

İBRAHİM ACAR TEKRAR GÖREVDEN ALINDI

TURİZM 28.02.2022 - 02:12, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2917+ kez okundu.
 

İBRAHİM ACAR TEKRAR GÖREVDEN ALINDI

Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini 2005 yılından beri aralıksız yürüten İbrahim Acar, geri dönüş davasını kazanmıştı, tekrar görevden alındı.

Açtığı davayı kazanarak Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine geri dönen İbrahim Acar yine görevden alındı. Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin   atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre Kültür ve Turizm Bakanlığı  Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar görevden alınarak yerine Candemir Zoroğlu atandı. Bu arada, bir süredir boşta bulunan Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne de Elif Belkıs Baştürk getirildi. Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından 2020 yılının Aralık ayında görevden alınan Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Mayıs 2021’de resmen görevden alındıktan sonra yerine Dr. Candemir Zoroğlu atanmıştı İLK VALİ YAZICI GÖREVDEN ALMIŞTI 2020’nin Aralık ayında İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk ile birlikte valilik makamına çağrılan İbrahim Acar’a Vali Yazıcı tarafından görevden alındığı tebliğ edilmişti. 16 yıl önce dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından bu koltuğa atanan ve 2005 yılından beri aralıksız aynı görevde bulunan İbrahim Acar'ın yerine de geçici olarak yardımcısı İlknur Selçuk getirilmişti. Teftiş kurulu raporu doğrultusunda görevden alındığı ifade edilen Acar’dan boşalan koltuğa daha sonra Dr. Candemir Zoroğlu resmi olarak atanmıştı.
Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini 2005 yılından beri aralıksız yürüten İbrahim Acar, geri dönüş davasını kazanmıştı, tekrar görevden alındı.

Açtığı davayı kazanarak Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine geri dönen İbrahim Acar yine görevden alındı.

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin   atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre Kültür ve Turizm Bakanlığı  Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar görevden alınarak yerine Candemir Zoroğlu atandı. Bu arada, bir süredir boşta bulunan Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne de Elif Belkıs Baştürk getirildi.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından 2020 yılının Aralık ayında görevden alınan Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Mayıs 2021’de resmen görevden alındıktan sonra yerine Dr. Candemir Zoroğlu atanmıştı

İLK VALİ YAZICI GÖREVDEN ALMIŞTI

2020’nin Aralık ayında İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk ile birlikte valilik makamına çağrılan İbrahim Acar’a Vali Yazıcı tarafından görevden alındığı tebliğ edilmişti. 16 yıl önce dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından bu koltuğa atanan ve 2005 yılından beri aralıksız aynı görevde bulunan İbrahim Acar'ın yerine de geçici olarak yardımcısı İlknur Selçuk getirilmişti. Teftiş kurulu raporu doğrultusunda görevden alındığı ifade edilen Acar’dan boşalan koltuğa daha sonra Dr. Candemir Zoroğlu resmi olarak atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.