Büyüksehir
asb

ADRASAN'DA VAHİM MANZARA...!

TURİZM 04.09.2022 - 12:58, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2025+ kez okundu.
 

ADRASAN'DA VAHİM MANZARA...!

Önemli tatil beldelerinden birisi olan Adrasan sahilleri talan ediliyor... Yetkililer sessiz...

Antalya’nın turizmdeki en önemli koylarından birisi olan eşsiz Adrasan Sahili teknelerin işgaliyle tatilcilere kapanmış vaziyette... Gezi tekneleri için barınak yapılmaması, ünlü koy'da vahim bir manzaranın ortaya çıkmasına neden olmuş.. Yöreye tatile gelen yerli yabancı insanların çoluk çocuk denizle buluşmalarına engel teşkil eden bu durum tepkilere neden oluyor.. Dünyaca ünlü koy'da sahipsizliğin ve ilgisizliğin hükümsürdüğünü söyleyen vatandaşlar, bu sorunun bir an önce çözülmesini, sahilin halkın kullanımına yeniden kazandırılması istiyorlar.. Başta Turizm Bakanlığı olmak üzere, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ve tüm ilgilileri göreve çağıran vatandaşlar, Adrasan Koyu'nda tekneler için acilen bir barınak yapılmasının şart olduğunu söylüyorlar.   Haber: Cevat ALP  
Önemli tatil beldelerinden birisi olan Adrasan sahilleri talan ediliyor... Yetkililer sessiz...
Antalya’nın turizmdeki en önemli koylarından birisi olan eşsiz Adrasan Sahili teknelerin işgaliyle tatilcilere kapanmış vaziyette... Gezi tekneleri için barınak yapılmaması, ünlü koy'da vahim bir manzaranın ortaya çıkmasına neden olmuş.. Yöreye tatile gelen yerli yabancı insanların çoluk çocuk denizle buluşmalarına engel teşkil eden bu durum tepkilere neden oluyor..
Dünyaca ünlü koy'da
sahipsizliğin ve ilgisizliğin hükümsürdüğünü söyleyen vatandaşlar, bu sorunun bir an önce çözülmesini, sahilin halkın kullanımına yeniden kazandırılması istiyorlar..
Başta Turizm Bakanlığı olmak üzere, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ve tüm ilgilileri göreve çağıran vatandaşlar,
Adrasan Koyu'nda tekneler için acilen bir barınak yapılmasının şart olduğunu söylüyorlar.
 
Haber: Cevat ALP
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.