Hayatını zabıta kurtardı

ASAYİŞ 16.04.2024 - 20:13, Güncelleme: 16.04.2024 - 20:20 1539 kez okundu.
 

Hayatını zabıta kurtardı

Antalya'da dereye düşen vatandaşı Büyükşehir Zabıtası kurtardı

Haber: Şükrü AĞIRMAN  Olay 16 Nisan 2024 günü Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşandı. Denize nazır Akdeniz Kent Parkı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Karavanpark arasında yer alan yaklaşık 4 metre derinliğindeki dereye bir vatandaş düştü. Parkta gezerken kazazedenin yardım çığlığını duyan bir vatandaş, o anda parkın hemen yakınında bulunan zabıta ekiplerine haber verdi. Yaşı ilerlemiş ve akıl sağlığı yerinde olmadığı tahmin edilen yaşlı vatandaşın imdadına Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri yetişti. İsminin Ramazan Demiröz olduğunu öne süren ancak üzerinden bir kimlik çıkmayan vatandaş; zabıta ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Olay yerine emniyet ve 112 ekipleri de çağrıldı. Vatandaş tedavisi yapılmak üzere sağlık ekiplerine teslim edildi.  
Antalya'da dereye düşen vatandaşı Büyükşehir Zabıtası kurtardı

Haber: Şükrü AĞIRMAN 

Olay 16 Nisan 2024 günü Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşandı. Denize nazır Akdeniz Kent Parkı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işlettiği Karavanpark arasında yer alan yaklaşık 4 metre derinliğindeki dereye bir vatandaş düştü. Parkta gezerken kazazedenin yardım çığlığını duyan bir vatandaş, o anda parkın hemen yakınında bulunan zabıta ekiplerine haber verdi. Yaşı ilerlemiş ve akıl sağlığı yerinde olmadığı tahmin edilen yaşlı vatandaşın imdadına Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri yetişti. İsminin Ramazan Demiröz olduğunu öne süren ancak üzerinden bir kimlik çıkmayan vatandaş; zabıta ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Olay yerine emniyet ve 112 ekipleri de çağrıldı. Vatandaş tedavisi yapılmak üzere sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.