İYİ PARTİ MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGUT BUCAK SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

SİYASİ PARTİLER 24.01.2024 - 14:32, Güncelleme: 24.01.2024 - 14:43 2341+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURGUT BUCAK SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.

İyi Parti Muratpaşa Belediye başkan Adayı Turgut Bucak seçim çalışmalarına teşkilatları ziyaret ederek başladı.

İyi Parti Muratpaşa Belediye başkan adayı iş insanı, Muratpaşa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, Seçim çalışmalarına teşkilat ziyaretleriyle başladı. İlk olarak il teşkilatını ardından Muratpaşa ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Bucak, burada partililerin sorunlarını cevapladı. Başkan Bucak, elimizi taşın altına koyduk hayırlıysa bir yola çıktık. Muratpaşa’da seçimi kazanmak için tüm imkânlarımızı partililerimizle, teşkilatlarımızla seferber edeceğiz. Seçim koordinasyon merkezinin hazırlık çalışmalarını tamamlandığını belirten Bucak, ilk seçim koordinasyon merkezimiz (SKM) Kızılsaray Mahallesinde ( Cuma Pazarı) olacak. Açılış için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Partimizin belirleyeceği bir tarihte törenle miting havasında açılışını yapacağız.
İyi Parti Muratpaşa Belediye başkan Adayı Turgut Bucak seçim çalışmalarına teşkilatları ziyaret ederek başladı.
İyi Parti Muratpaşa Belediye başkan adayı iş insanı, Muratpaşa Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, Seçim çalışmalarına teşkilat ziyaretleriyle başladı.
İlk olarak il teşkilatını ardından Muratpaşa ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Bucak, burada partililerin sorunlarını cevapladı. Başkan Bucak, elimizi taşın altına koyduk hayırlıysa bir yola çıktık. Muratpaşa’da seçimi kazanmak için tüm imkânlarımızı partililerimizle, teşkilatlarımızla seferber edeceğiz.
Seçim koordinasyon merkezinin hazırlık çalışmalarını tamamlandığını belirten Bucak, ilk seçim koordinasyon merkezimiz (SKM) Kızılsaray Mahallesinde ( Cuma Pazarı) olacak. Açılış için hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Partimizin belirleyeceği bir tarihte törenle miting havasında açılışını yapacağız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.