Kemer’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Semineri

EĞİTİM 14.12.2023 - 22:21, Güncelleme: 14.12.2023 - 22:21 1095+ kez okundu.
 

Kemer’de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Semineri

Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kemer Belediyesi personeline, kadına yönelik şiddetin nedenleri ve bu konuda yapılması gerekenlerin anlatıldığı bir seminer düzenlendi.

Belediye Kültür Salonunda Kemer Belediye Meclis Üyesi Cumali Afşin’ de katıldığı seminerde, belediye birim Müdürü Erdoğan Okay belediye personeli katıldı. Semineri Sosyal Hizmet Uzmanı Çağala Nur Ergin ile Salim Marangoz verdi. Verilen seminerde, kadına yönelik şiddetin nedenleri, kadına yönelik şiddetin tanımlarının, türlerinin ve yaygınlığının anlaşılması, kadına yönelik şiddetin kadınlar ve çocuklar üzerindeki etkilerinin anlaşılması, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda uluslararası ve ulusal mevzuat ile kadına yönelik şiddet konusunda hizmet veren kurum ve kuruluşlar konusunda katılımcılara bilgiler aktardı.
Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kemer Belediyesi personeline, kadına yönelik şiddetin nedenleri ve bu konuda yapılması gerekenlerin anlatıldığı bir seminer düzenlendi.
Belediye Kültür Salonunda Kemer Belediye Meclis Üyesi Cumali Afşin’ de katıldığı seminerde, belediye birim Müdürü Erdoğan Okay belediye personeli katıldı.
Semineri Sosyal Hizmet Uzmanı Çağala Nur Ergin ile Salim Marangoz verdi. Verilen seminerde, kadına yönelik şiddetin nedenleri, kadına yönelik şiddetin tanımlarının, türlerinin ve yaygınlığının anlaşılması, kadına yönelik şiddetin kadınlar ve çocuklar üzerindeki etkilerinin anlaşılması, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda uluslararası ve ulusal mevzuat ile kadına yönelik şiddet konusunda hizmet veren kurum ve kuruluşlar konusunda katılımcılara bilgiler aktardı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.