KUMPASIN ŞİFRELERİ ÇÖZÜLÜYOR MU ?

ASAYİŞ 04.10.2023 - 23:08, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1267+ kez okundu.
 

KUMPASIN ŞİFRELERİ ÇÖZÜLÜYOR MU ?

Alanya’da işadamlarına yapılan sindirme operasyonlarının arkasında derin bağlantılar olduğu konuşuluyor. 30 Haziran 2020 yılında tanınmış bir işadamına yapılan kelepçeli operasyonun arkasında siyaset ve yargı ilişkisi olduğu gün yüzüne çıkıyor mu ?

Alanyalı işadamına yapılan operasyonun arkasında FETÖ'den tutuklanan M.Ş ve Savcı O.T  işbirliği mi var ? 2020 yılında Alanya’lı işadamına yapılan operasyonun arkasındaki SIR perdesi çözülüyor. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ’den gözaltına alınan M.Ş’nin ofisinde yapılan aramalar sonrası Fethullah Gülen kitapları ve sohbet materyalleri bulunmuş, gözaltına alan polisleri ifade alırken hesap sormakla tehdit ettiği kayıt altına alınmıştı.  Şahsın FETÖ’den cezaevine gönderildiği ve siyasi bağlantıları nedeniyle kısa sürede tahliye kararı çıkartıldığı iddia edilmişti. MÜLK SAHİBİ KİRACI İLİŞKİSİ TESADÜF MÜ ? Alanya’nın merkezinde ofisi olan ve 15 Temmuz öncesi ofisinde sürekli FETÖ şüphelileri ile buluştukları mahkeme kayıtlarına da yansımıştı. Alanya’lı işadamına operasyon yapan savcının eşi ve kardeşinin M.Ş’nin kiracısı olması ve ofislerinin bitişik olması tamamen tesadüf olup olmadığı merak ediliyor. ARALARINA KARA KEDİ Mİ GİRDİ ? 2020 yılında şafak vakti kelepçelenerek gözaltına alınan Alanya’lı işadamının adliyeye getirilmeden önce bazı basın mensuplarının adliyenin önünde özellikle hazır bulundurulduğu, son dakika haberi olarak anında ajanslara haberlerinin geçirilmesinin organizesi yine M.Ş tarafından organize edildiği iddia edilirken, MHP ilçe başkanının yaptığı sert açıklamalar sonrası işadamı serbest bırakılmıştı. İddia o ki; Soruşturma savcısı O.T’nin işadamına yapılan operasyon karşılığında verilen vaatlerin yerine getirilmemesi sonrası M.Ş ile aralarının açıldığı, aralarında sert tartışmalar yaşandığı konuşulurken, aynı savcının da M.Ş tarafından madde bağımlısı yapıldığı yönünde iddialar kulislerde konuşuluyor. Konuyla ilgili olarak  haber merkezimize gelen ihbarları, Siyaset ve Yargı bağlantılarının aydınlatılması adına, sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği CİMER üzerinde gerekli mercilere şikayetimizi yapacağız.  Konunun takipçisi olacağımızı ve okuyucularımıza ayrıntıları duyurmaya devam edeceğiz.
Alanya’da işadamlarına yapılan sindirme operasyonlarının arkasında derin bağlantılar olduğu konuşuluyor. 30 Haziran 2020 yılında tanınmış bir işadamına yapılan kelepçeli operasyonun arkasında siyaset ve yargı ilişkisi olduğu gün yüzüne çıkıyor mu ?

Alanyalı işadamına yapılan operasyonun arkasında FETÖ'den tutuklanan M.Ş ve Savcı O.T  işbirliği mi var ?

2020 yılında Alanya’lı işadamına yapılan operasyonun arkasındaki SIR perdesi çözülüyor. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ’den gözaltına alınan M.Ş’nin ofisinde yapılan aramalar sonrası Fethullah Gülen kitapları ve sohbet materyalleri bulunmuş, gözaltına alan polisleri ifade alırken hesap sormakla tehdit ettiği kayıt altına alınmıştı.  Şahsın FETÖ’den cezaevine gönderildiği ve siyasi bağlantıları nedeniyle kısa sürede tahliye kararı çıkartıldığı iddia edilmişti.

MÜLK SAHİBİ KİRACI İLİŞKİSİ TESADÜF MÜ ?

Alanya’nın merkezinde ofisi olan ve 15 Temmuz öncesi ofisinde sürekli FETÖ şüphelileri ile buluştukları mahkeme kayıtlarına da yansımıştı. Alanya’lı işadamına operasyon yapan savcının eşi ve kardeşinin M.Ş’nin kiracısı olması ve ofislerinin bitişik olması tamamen tesadüf olup olmadığı merak ediliyor.

ARALARINA KARA KEDİ Mİ GİRDİ ?

2020 yılında şafak vakti kelepçelenerek gözaltına alınan Alanya’lı işadamının adliyeye getirilmeden önce bazı basın mensuplarının adliyenin önünde özellikle hazır bulundurulduğu, son dakika haberi olarak anında ajanslara haberlerinin geçirilmesinin organizesi yine M.Ş tarafından organize edildiği iddia edilirken, MHP ilçe başkanının yaptığı sert açıklamalar sonrası işadamı serbest bırakılmıştı. İddia o ki; Soruşturma savcısı O.T’nin işadamına yapılan operasyon karşılığında verilen vaatlerin yerine getirilmemesi sonrası M.Ş ile aralarının açıldığı, aralarında sert tartışmalar yaşandığı konuşulurken, aynı savcının da M.Ş tarafından madde bağımlısı yapıldığı yönünde iddialar kulislerde konuşuluyor.

Konuyla ilgili olarak  haber merkezimize gelen ihbarları, Siyaset ve Yargı bağlantılarının aydınlatılması adına, sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği CİMER üzerinde gerekli mercilere şikayetimizi yapacağız.  Konunun takipçisi olacağımızı ve okuyucularımıza ayrıntıları duyurmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.