REİS'TEN RAHMAN ŞEKER'E ÖZEL İLGİ

DÜNYA 09.02.2024 - 22:04, Güncelleme: 09.02.2024 - 22:14 1860+ kez okundu.
 

REİS'TEN RAHMAN ŞEKER'E ÖZEL İLGİ

Cumhur İttifakının Kemer Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Rahman Şeker'e Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sahnede özel ilgi gösterdi.

Cumhur başkanı R. Tayyip Erdoğan AK Parti Kemer adayı olarak açıkladığı turizmci Rahman Şeker'e özel ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı...   AK PARTİ'NİN KEMER ADAYI RAHMAN ŞEKER AÇIKLANDI   AK Parti'nin Antalya'daki İlçe Aday Tanıtım Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemer Belediye Başkan Adaylarının Rahman Şeker olduğunu açıkladı. Eşi ve çocuklarıyla sahneye çıkan Şeker ailesinin üçüzlerini gören Erdoğan, “Ben az üç dedim. Fakat üçüz, annede burada, demek ki Mevla’dan isteyince hepsi oluyor” dedi. Şeker’e dönen Erdoğan, “Şimdi seçimleri de aynen böyle götüreceksin” diye konuştu.  
Cumhur İttifakının Kemer Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Rahman Şeker'e Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sahnede özel ilgi gösterdi.
Cumhur başkanı R. Tayyip Erdoğan AK Parti Kemer adayı olarak açıkladığı turizmci Rahman Şeker'e özel ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı...
 
AK PARTİ'NİN KEMER ADAYI RAHMAN ŞEKER AÇIKLANDI
 
AK Parti'nin Antalya'daki İlçe Aday Tanıtım Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.
Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemer Belediye Başkan Adaylarının Rahman Şeker olduğunu açıkladı.
Eşi ve çocuklarıyla sahneye çıkan Şeker ailesinin üçüzlerini gören Erdoğan, “Ben az üç dedim. Fakat üçüz, annede burada, demek ki Mevla’dan isteyince hepsi oluyor” dedi. Şeker’e dönen Erdoğan, “Şimdi seçimleri de aynen böyle götüreceksin” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.