TÜTÜNCÜ'DEN VEDA MESAJI..!

SİYASET 04.04.2024 - 22:38, Güncelleme: 04.04.2024 - 22:38 3021 kez okundu.
 

TÜTÜNCÜ'DEN VEDA MESAJI..!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü yazılı bir açıklama yaparak hep birlikte olacağız mesajı verdi...

Saygıdeğer Hemşehrilerim, Sevgili Antalyalılar.. 03 Nisan 2009'da devraldığım ve 15 yıl aralıksız sürdürdüğüm Kepez Belediye Başkanlığı görevimi bugün, yine bir 3 Nisan günü yüz akı ile devretmenin mutluluğu içerisindeyim. Kepez'e 15 yıl boyunca verdiğimiz emekler, kazandırdığımız eserler, yılların biriktirdiği sorunlara ürettiğimiz çözümler Kepez'i, potansiyelini keşfetmiş çok özel bir ilçe haline getirdi. Bu uzun yolculukta bize destek veren, kalplerini bizimle birleştiren bütün yol arkadaşlarıma, başarımız için destek olan ve iyi dileklerini her zaman yanımda hissettiğim sevgili Kepezlilere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Kepez'deki 15 yıllık maratonun ardından 31 Mart 2024 Seçimlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak katılmaksa benim için büyük onurdu. Sevgi ve saygı ekseninde, kimseyi kırmadan ve incitmeden, tertemiz bir dil kullanarak bize yakışan şekilde bir kampanya yönettik. Kampanya boyunca 19 İlçemizde bütün gönüllere ulaşmaya, Antalya için hayal ettiğimiz ufku ve vizyonu, şehrin ihtiyaç duyduğu projelerimizi anlatmaya gayret ettik. Güzel, anlamlı ve unutulmaz bir kampanya geçirdiğimize inanıyor ve şimdi bunun gönül huzurunu yaşıyorum. Bu süreçte bizi sevgiyle bağrına basan, bize gönül kapılarını açan, destekleriyle hep yanımızda duran, emekleriyle kampanyamızda yer alan, sandıkta oylarıyla bize güç veren bütün hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, halkımızın sandıkta tecelli eden iradesi başımızın tacıdır. 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarının Vatanımız’a Milletimiz’e ve Antalyamız’a hayırlı olmasını diliyorum. Seçimi kazanan bütün adaylara başarılar diliyorum. Antalya için kutlu bir yola çıkmaya niyet aldığımız günlerde şahsımı adaylıkla onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız’a, Partimiz’e ve desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Sevgili Hemşehrilerimiz’e şükranlarımı sunuyorum. Siyaset uzun soluklu bir yolculuk.. Milletimize hizmet yolunda yürümeye, ülkemizin yarınlarını inşa sürecine katkı vermeye artan bir azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Yolların ve yolculukların nice kır çiçekleriyle süslü olduğu kutlu günlerde yine birlikte, hep birlikte olacağız. Hakan TÜTÜNCÜ
Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü yazılı bir açıklama yaparak hep birlikte olacağız mesajı verdi...
Saygıdeğer Hemşehrilerim,
Sevgili Antalyalılar..
03 Nisan 2009'da devraldığım ve 15 yıl aralıksız sürdürdüğüm Kepez Belediye Başkanlığı görevimi bugün, yine bir 3 Nisan günü yüz akı ile devretmenin mutluluğu içerisindeyim.
Kepez'e 15 yıl boyunca verdiğimiz emekler, kazandırdığımız eserler, yılların biriktirdiği sorunlara ürettiğimiz çözümler Kepez'i, potansiyelini keşfetmiş çok özel bir ilçe haline getirdi. Bu uzun yolculukta bize destek veren, kalplerini bizimle birleştiren bütün yol arkadaşlarıma, başarımız için destek olan ve iyi dileklerini her zaman yanımda hissettiğim sevgili Kepezlilere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.
Kepez'deki 15 yıllık maratonun ardından 31 Mart 2024 Seçimlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak katılmaksa benim için büyük onurdu. Sevgi ve saygı ekseninde, kimseyi kırmadan ve incitmeden, tertemiz bir dil kullanarak bize yakışan şekilde bir kampanya yönettik. Kampanya boyunca 19 İlçemizde bütün gönüllere ulaşmaya, Antalya için hayal ettiğimiz ufku ve vizyonu, şehrin ihtiyaç duyduğu projelerimizi anlatmaya gayret ettik.
Güzel, anlamlı ve unutulmaz bir kampanya geçirdiğimize inanıyor ve şimdi bunun gönül huzurunu yaşıyorum. Bu süreçte bizi sevgiyle bağrına basan, bize gönül kapılarını açan, destekleriyle hep yanımızda duran, emekleriyle kampanyamızda yer alan, sandıkta oylarıyla bize güç veren bütün hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı arz ediyorum.
Her zaman ifade ettiğimiz gibi, halkımızın sandıkta tecelli eden iradesi başımızın tacıdır. 31 Mart 2024 Yerel Seçim sonuçlarının Vatanımız’a Milletimiz’e ve Antalyamız’a hayırlı olmasını diliyorum. Seçimi kazanan bütün adaylara başarılar diliyorum.
Antalya için kutlu bir yola çıkmaya niyet aldığımız günlerde şahsımı adaylıkla onurlandıran Sayın Cumhurbaşkanımız’a, Partimiz’e ve desteklerini her zaman yanımda hissettiğim Sevgili Hemşehrilerimiz’e şükranlarımı sunuyorum.
Siyaset uzun soluklu bir yolculuk.. Milletimize hizmet yolunda yürümeye, ülkemizin yarınlarını inşa sürecine katkı vermeye artan bir azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Yolların ve yolculukların nice kır çiçekleriyle süslü olduğu kutlu günlerde yine birlikte, hep birlikte olacağız.
Hakan TÜTÜNCÜ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.