10 Nisan’da Sade Tören!

GÜNDEM 10.04.2023 - 17:34, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2872+ kez okundu.
 

10 Nisan’da Sade Tören!

10 Nisan Polis Haftası Kemer’de Sade Bir Törenlerle Kutlandı!

Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü Kemer’de düzenlenen törenle kutlandı. Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkan vekili Mustafa Bilici, Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Emniyet Müdürü Harun Mere, Daire Müdürleri, Polisler, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanı personeli katıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören Atatürk Anıtına Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere Emniyet Müdürlüğü çelengini sunumu ve saygı duruşu istiklal marşımızın okunması ile devam etti.
10 Nisan Polis Haftası Kemer’de Sade Bir Törenlerle Kutlandı!
Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü Kemer’de düzenlenen törenle kutlandı.
Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkan vekili Mustafa Bilici, Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Emniyet Müdürü Harun Mere, Daire Müdürleri, Polisler, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanı personeli katıldı.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören Atatürk Anıtına Kemer Emniyet Müdürü Harun Mere Emniyet Müdürlüğü çelengini sunumu ve saygı duruşu istiklal marşımızın okunması ile devam etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.